Ενταση στη Μαλακάσα: Πρόσφυγες απειλούν να κάψουν τις σκηνές για να ζεσταθούν
Εχουν βγει έξω από το hot spot και αρνούνται να μπουν μέσα μέχρι να βρεθεί λύση - Ο Μουζάλας τους έχει αφήσει όλους στο έλεος της κακοκαιρίας: Παρήγγειλε μήνα Δεκέμβρη θερμαντικά σώματα για... 884 άτομα
Ενταση επικρατεί στο hot spot της Μαλακάσας. καθώς οι συγκεντρωμένοι πρόσφυγες εκεί διαμαρτύρονται για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης. Χθες, πραγματοποίησαν διαμαρτυρία και απειλούσαν με κάψιμο των σκηνών τους προκειμένου να ζεσταθούν από το τσουχτερό κρύο. Όπως λένε το κρύο είναι ανυπόφορο και υπάρχουν δεκάδες μικρά παιδιά που δεν το αντέχουν.
Σήμερα, έχουν βγει έξω από το hot spot και αρνούνται να μπουν μέσα μέχρι να βρεθεί κάποια λύση. Όπως βλέπετε και στις εικόνες, οι πρόσφυγες βρίσκονται στο δρόμο και διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες συνθήκες στήνουν τις σκηνές στο δρόμο ενώ έχουν ανάψει φωτιές για να ζεσταθούν. Η αστυνομία, πριν από λίγο τους υποσχέθηκε ότι σε μία εβδομάδα θα δοθούν τα πρώτα κοντέινερς.
Κλείσιμο
Μέχρι στιγμής με αυτόν τον τρόπο ζεσταίνουν τις σκηνές τους
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.