Νέο φορτίο με 64 κιλά χασίς στην Καστοριά

Νέο φορτίο με 64 κιλά χασίς στην Καστοριά

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατάφεραν να μπλοκάρουν άλλο ένα μεγάλο φορτίο χασίς που είχε παραλάβει από τη μεθόριο ένας 40χρονος Αλβανός για να το μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε

Νέο φορτίο με 64 κιλά χασίς στην Καστοριά
Άλλαξαν δρομολόγια για την εισαγωγή ναρκωτικών στην Ελλάδα οι “βαρόνοι” των καρτέλ της Αλβανίας μετά τις απανωτές επιτυχίες των Ελλήνων αστυνομικών στην Ήπειρο και πλέον στέλνουν τα φορτία από αφύλακτα μονοπάτια των συνόρων από την πλευρά της Καστοριάς. Και εκεί, όμως, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. επαγρυπνούν.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και της Ο.Π.Κ.Ε. κατάφεραν να μπλοκάρουν άλλο ένα μεγάλο φορτίο χασίς που είχε παραλάβει από τη μεθόριο ένας 40χρονος Αλβανός για να το μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να κινείται σε περιοχή της Καστοριάς και τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Στο αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 28 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 64 κιλών και 150 γραμμαρίων. Ο 40χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς κατηγορούμενος για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών, ενώ οι άνδρες της Δίωξης ζήτησαν άρση απορρήτου επικοινωνιών για το κινητό με τις πέντε κάρτες SIM που είχε μαζί του, ώστε να εντοπίσουν τους συνεργούς του σε Ελλάδα και Αλβανία.
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης