Μυστήριο: Γιατί εξαφανίστηκε η βέρα του Ομπάμα;

Μυστήριο: Γιατί εξαφανίστηκε η βέρα του Ομπάμα;

Γιατί χάθηκε η βέρα από το αριστερό χέρι του Πλανητάρχη; - Οι εκδοχές για την εξαφάνιση του δαχτυλιδιού - Κίνδυνος διπλωματικού επεισοδίου ή και διαζυγίου;

Μυστήριο: Γιατί εξαφανίστηκε η βέρα του Ομπάμα;
Μήνυμα προς την Μισέλ; Δήλωση διαθεσιμότητας προς πάσα ενδιαφερόμενη; Προετοιμασία για μια «άγρια νύχτα» στην Αθήνα; Κλοπή; Απροσεξία και παράλειψη να την περάσει ξανά στο δάχτυλό του αφού την έβγαλε στο μπάνιο, στο γυμναστήριο ή οπουδήποτε αλλού; Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της βέρας του Μπαράκ Ομπάμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το δαχτυλίδι-σύμβολο της μονογαμικής του δέσμευσης με την Μισέλ εξαφανίστηκε επί ελληνικού εδάφους. Διότι, όταν ξεπρόβαλλε στην πόρτα του Air Force One, ο Μπαράκ χαιρέτισε την Ελλάδα με το δεξί του χέρι, στο αριστερό όμως διακρινόταν καθαρά η βέρα. Ωστόσο, ως δια μαγείας, το δαχτυλίδι απουσίαζε από την προεδρική χείρα λίγη ώρα αργότερα, όταν ο Πλανητάρχης αντάλλασσε χειραψίες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το ζήτημα δεν είναι διόλου επουσιώδες, καθώς η ενδεχόμενη απώλεια της βέρας μπορεί να δημιουργήσει στο παρασκήνιο ακόμη και μείζον διπλωματικό επεισόδιο. Και ας μην αναρωτηθεί κανείς τι μπορεί να συμβεί κατά την επιστροφή του Μπαράκ στον Λευκό Οίκο χωρίς τη βέρα. Στο παρελθόν η Μισέλ έχει αστράψει και έχει βροντήξει για πολύ πιο ελαφρά παραπτώματα του Μπαράκ -και ποιος ξεχνά τους χαριεντισμούς του Αμερικανού Προέδρου με την Δανέζα πρωθυπουργό Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ.


Κλείσιμο











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης