ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ηλεία: Ο ληστής ήταν γνωστός των ηλικιωμένων θυμάτων

Ηλεία: Ο ληστής ήταν γνωστός των ηλικιωμένων θυμάτων

Ο ένας από τους τρεις ληστές είχε αφήσει ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του κι αυτό ήταν το λάθος που τον πρόδωσε, καθώς ήταν γνωστός του 74χρονου άνδρα και της 78χρονης συζύγου του

Ηλεία: Ο ληστής ήταν γνωστός των ηλικιωμένων θυμάτων
Δύο από τους τρεις κακοποιούς που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Κυριακής στη μονοκατοικία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στο Μοσχονέρι Λεχαινών και τους ακινητοποίησαν με την απειλή κυνηγετικού όπλου, είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με καλσόν.

Ο τρίτος είχε αφήσει ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του κι αυτό ήταν το λάθος που τον πρόδωσε, καθώς ήταν γνωστός του 74χρονου άνδρα και της 78χρονης συζύγου του! Ο ηλικιωμένος τον αναγνώρισε και τον κατονόμασε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που του πήραν κατάθεση στο Γενικό νοσοκομείο Πύργου, όπου μεταφέρθηκε μαζί με τη γυναίκα του για τις πρώτες βοήθειες καθώς οι ληστές τους είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο και στο κεφάλι αντίστοιχα.

Με επιχείρηση των αστυνομικών του τμήματος Λεχαινών και της Ασφάλειας Πύργου και Αμαλιάδας, ο 55χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη κοντά στο σπίτι του στα Λεχαινά, αρνήθηκε όμως ότι συμμετείχε στη ληστεία που είχε λεία 650 ευρώ.

Κλείσιμο
 Η προανάκριση συνεχίζεται και οι άλλοι δύο κακοποιού αναζητούνται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης