Διαμαρτυρία από τη γενιά των... 400 στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Διαμαρτυρία από τη γενιά των... 400 στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Τα μέλη της «400 generation» θυμίζουν στον Αλέξη Τσίπρα την υπόσχεσή του να επαναφέρει τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ και διαμαρτύρονται για την πρόταση της επιτροπής σοφών για μισθό 448 ευρώ στους νεοεισερχόμενους

Διαμαρτυρία από τη γενιά των... 400 στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
Μια ομάδα περίπου 20 ατόμων που αυτοαποκαλούνται «400 generation» (η γενιά των 400), κατάφερε να πιάσει στον ύπνο τις αστυνομικές δυνάμεις και εισήλθε στον προαύλιο χώρο του σταδίου του Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο και να φτάσει στην κεντρική είσοδο του σταδίου φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και των μνημονίων.

Οι νεαροί θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για τον υποκατώτατο μισθό των 448 ευρώ που προωθείται για τους νέους, που αποτελεί πρόταση της επιτροπής Σοφών με υποτιθέμενο σκοπό να μειωθεί η ανεργία των νέων.

Τα μέλη της γενιάς των 400 πέταξαν και φέιγ βολάν με τα οποία θύμιζαν τις προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα τον Φεβρουάριο του 2015. Τι έλεγε τότε ο πρωθυπουργός; Δεσμευόταν ότι θα θέσει τέρμα στις αδικίες σε βάρος των νέων μέχρι 25 ετών και αναλάμβανε τη δέσμευση να αυξήσει τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ.


Κλείσιμο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης