Πορτοφολάδες για τα… πανηγύρια συνελήφθησαν στα Γρεβενά

Πορτοφολάδες για τα… πανηγύρια συνελήφθησαν στα Γρεβενά

Στην πρώτη τους κιόλας απόπειρα, έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν

Πορτοφολάδες για τα… πανηγύρια συνελήφθησαν στα Γρεβενά
Ατζαμήδες ήταν το ζευγάρι των πορτοφολάδων που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την πολυκοσμία στην εμποροπανήγυρη των Γρεβενών για να ξαφρίσουν πορτοφόλια! Στην πρώτη τους κιόλας απόπειρα, έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν.

Η γυναίκα που στοχοποίησαν πήρε είδηση την 62χρονη και τον 50χρονο συνεργό της τη στιγμή που προσπαθούσαν να αρπάξουν το πορτοφόλι της μέσα από την τσάντα της και έβαλε τις φωνές, τρέποντάς τους σε φυγή. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που περιπολούσαν στο πανηγύρι και οι δράστες εντοπίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών. 

*** Πιο… ελαφρύ χέρι φαίνεται πως είχε ένας άγνωστος που πλησίασε μέρα- μεσημέρι έναν 46χρονο Κινέζο στη Σαντορίνη, του έπιασε κουβέντα και κατάφερε να αρπάξει το… ρολόι που φορούσε στο χέρι του χωρίς εκείνος να το καταλάβει! Ο δράστης το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε, ενώ το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Θήρας που ερευνά για να τον εντοπίσει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης