Ο Δημήτρης Κοντομηνάς «εισέβαλε» στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς «εισέβαλε» στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη

Βαρύτατες καταγγελίες από τον πρόεδρο του Alpha  - Δηλώνει έτοιμος να ξανακαταθέσει στην Εξεταστική της Βουλής για τα ΜΜΕ - Τι είπε για την αδειοδότηση, τις συζητήσεις με κάποιον εκ των τεσσάρων πρώτων υπερθεματιστών που δεν κατονόμασε αλλά «φωτογράφισε» και για υπουργούς της κυβέρνησης Τσίπρα

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς «εισέβαλε» στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη
Ο πρόεδρος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς «εισέβαλε» αιφνιδιαστικά στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έκανε έκπληξη στην παρουσιάστρια, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει την ψυχραιμία της.

«Παναγία μου, θα πάθω τίποτα!», είπε η Ελένη Μενεγάκη. «Δεν μου έχεις ξανακάνει τέτοια έκπληξη»
, είπε η παρουσιάστρια απευθυνόμενη στον κ. Κοντομηνά.

O πρόεδρος του Alpha, εμφανίστηκε στο πλατό, την ώρα της μαγειρικής. Η «ωραία» Ελένη προσπάθησε να τον απομακρύνει από την κουζίνα του πλατό, λέγοντας:
Κλείσιμο
«Δημήτρη μου δεν θέλω να είσαι στην κουζίνα».

«Να φάμε ήρθαμε! Όλοι θα περνάμε από εδώ να τρώμε τώρα»,
απάντησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Οι αποκαλύψεις Κοντομηνά για τις τηλεοπτικές άδειες

Αλλάζοντας θέμα συζήτησης, ο Δημήτρης Κοντομηνάς αναφέρθηκε στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών. «Ο κ. Παππάς θέλει να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αυτός ΄΄σκοτώθηκε΄΄τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

«΄Άλλο πράγμα ήθελε. Ηθελε να σου αρπάξει το κανάλι από τα χέρια. Αυτό ήθελε»,
είπε ο Δήμος Βερύκιος.

«Δεν ήθελε αυτό» απάντησε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος του Alpha αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε με τον Ιωάννη-Βλαδίμηρο Καλογρίτσα. Χωρίς να κατονομάσει τον κ. Καλογρίτσα, έναν εκ των τεσσάρων αρχικών υπερθεματιστών ο οποίος τελικώς αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας αφού δεν κατέβαλε το ποσό που είχε συμφωνήσει να πληρώσει, ο κ. Κοντομηνάς αφηγήθηκε:

«Ήρθανε οι άνθρωποί του, αυτός που υποστήριζε χωρίς δεκάρα να 'χουνε, μην λέμε ονόματα, ήρθε και λέει:
- "Θα μου δώσετε λέει το 51 %",
- "Λέω: Τι άλλο θέλεις;"
πρόσθεσε ο πρόεδρος του Alpha,
- "Λέει: Θέλω τέσσερις εκπομπές την εβδομάδα πολιτικές να τις έχω εγώ".

"Για να βλεπει κι ο κόσμος να ακούει τι γίνεται με την κυβέρνηση, τι καλά που πάμε"
τόνισε ο κ. Κοντομηνάς.

Και συνέχισε ο πρόεδρος του Alpha μεταφέροντας το διάλογο που είχε με τον κ. Καλογρίτσα (σσ. τον οποίο επισημαίνεται ότι δεν κατονόμασε πλην όμως "φωτογράφισε"):
- "Λέω, άλλο τίποτα θέλεις;"

- "Θέλω" λέει "να ελέγχω και το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων. Τα άλλα λέει για τους γάμους, τα βαφτίσια, ποια άφησε ποιον και ποια παντρεύεται ποιον να τα κάνετε εσείς".

- "Λέω: Τίποτ άλλο να στήσουμε;"
- "Λέω: πήγαινε στο καλό αγόρι μου, το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους. το κανάλι ανήκει στον κόσμο, στους εργαζόμενους και σε μένα και σε όλο τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες και θα λέει τις αλήθειες και δεν θα κλείσει κ. Παππά που ήσουνα στην Αμερική και "έφτιαξες και σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς"
συνέχισε ο κ. Κοντομηνάς.

Δείτε το βίντεο με τον πρόεδρο του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά να αποκαλύπτει τι του ζήτησε ένας εκ των τεσσάρων υπερθεματιστών αλλά και τα σχόλιά του για τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, το... copy paste που είπε ο κ. Πολάκης στη Βουλή και τους... "μπολσεβίκους".

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης