Ελεύθερη, ελλείψει δόλου, αφέθηκε η Σάσα Σταμάτη από το αυτόφωρο μονομελές, αφού ο αστυνομικός ανακάλεσε τη μήνυση που υπέβαλε για εξύβριση, με την παρεξήγηση να λύνεται μετά την έγγραφη συγγνώμη της δημοσιογράφου.
Ο αστυνομικός υποστήριξε μεταξύ άλλων πως «η δουλειά μας απαιτεί σεβασμό» και ότι αισθάνθηκε ντροπή για τη στολή που φοράει, σημειώνοντας παράλληλα ότι: «δεν έχει δικαίωμα να αποκαλεί έτσι έναν ένστολο».
Ωστόσο, η Σάσα Σταμάτη υποστήριξε πως όχι μόνο δεν εξύβρισε τον αστυνομικό, αλλά αντιθέτως σέβεται τη δουλειά τους και ζήτησε συγγνώμη ενώπιον του δικαστηρίου για το συμβάν, τονίζοντας πως «πρόκειται για παρεξήγηση».
Αμφότεροι συμφώνησαν να μην δώσουν συνέχεια στο θέμα, με το συμβάν να θεωρείται λήξαν.
Κλείσιμο
Δείτε τις δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη και του δικηγόρου της, Αλέξανδρου Φάρου
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ