«Κρίμα που θα μείνουν τα 4 παιδιά μου στο δρόμο», λέει ο 41χρονος αμέσως μετά την προφυλάκιση

«Κρίμα που θα μείνουν τα 4 παιδιά μου στο δρόμο», λέει ο 41χρονος αμέσως μετά την προφυλάκιση

Προφυλακίστηκε παρά τα όσα υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή - «Αλήτη, εσύ φταις» του φώναξε η αδελφή της πρώην συζύγου του που δολοφονήθηκε από την 26χρονη σύντροφο του 41χρονου

«Κρίμα που θα μείνουν τα 4 παιδιά μου στο δρόμο», λέει ο 41χρονος αμέσως μετά την προφυλάκιση
Προφυλακιστέος κρίθηκε για την επίθεση με όπλο και τον τραυματισμό των πεθερικών του ο 41χρονος πρώην σύζυγος της γυναίκας που έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές της 26χρονης στο Κορωπί.

Στο απολογητικό του υπόμνημα που ξεκινά με τη συγκλονιστική φράση
«η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια των δυο ανήλικων παιδιών μας, ηλικίας 13 και 11 ετών», υποστήριξε ότι ο ίδιος είχε ζητήσει από τους γονείς της συντρόφου-φόνισσας να φύγουν από το Κορωπί μέχρι να γίνει η κηδεία της άτυχης 35χρονης.

Κλείσιμο
«Μετά τη δολοφονία της συζύγου μου παρήγγειλα στην οικογένεια της δράστιδας να φύγουν απο το Κορώπι μέχρι να γίνει η κηδεία της δολοφονηθείσας συζύγου μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Εξιστορώντας την δική του εκδοχή για το τι συνέβη το μεσημέρι της 4ης Αυγούστου μέχρι να φτάσει να πυροβολήσει κατά του πεθερού του και της συντρόφου εκείνου  γράφει: «Το μεσημέρι της 4ης Αυγούστου είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα της 26χρονης τον είπα αλήτη και δολοφόνο και του είπα επίσης "τι πραγματα ειναι αυτα που κάνετε" γιατί δεν είχαν φύγει εν όψει της κηδείας της δολοφονηθείσας συζύγου μου και εκείνος μου απάντησε "στ'  αρ...α μου, άντε γ...ου". Τότε πήρα από το συνεργείο το παλιό δίκανο του παππού και πήγα στην οικία του. Κόρναρα και φώναζα "που είσαι ρε" και τότε βγήκε  μαζί με τη σύντροφό του στην πόρτα του σπιτιού και μου είπε: "τι θες εδώ ρε μ...α". Εγώ θόλωσα, αισθάνθηκα να μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι βλέποντας τη θρασύτητα και την αναισθησία ενός ανθρώπου που ουσιαστικά ήταν ο κύριος φταίχτης για το φονικό που είχε γίνει. Από το δρόμο και καθήμενος μέσα στο αμάξι και χωρίς να σημαδέψω πυροβόλησα προς το μέρος του σπιτιού ψηλά και χαμηλά στα πόδια του».

Παράλληλα διαψεύδει ότι είπε σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον πατέρα της 26χρονης «ότι θα γίνει γλέντι σήμερα». «Τον θεωρώ υπαίτιο για την πράξη της κόρης του την οποία ειχε παρατήσει στο δρόμο απο 12 ετών» συμπληρώνει. 


Η φόνισσα με απειλούσε ότι θα έκανε κακό στα παιδιά μου

Αναφερόμενος σε όσα προηγήθηκαν του φονικού που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία ο 41χρονος σημειώνει ότι «τους τελευταίους 8 μήνες διέμενα με την 26χρονη στην οικία τής μητέρας της. Αναγκάστηκα να κατοικήσω εκεί γιατι η 26χρονη με απειλούσε ότι θα έκανε κακό στα παιδιά μου, εάν δεν πήγαινα μαζί της. Τον τελευταίο μηνα ειχα αποκατασταστήσει πλήρως τις σχέσεις μου με τη σύζυγό μου, η οποία με είχε βοηθήσει να αποκαταστήσω τις σχέσεις μου με τα παιδιά μου τα οποία με κατηγορούσαν δικαίως ότι τα είχα εγκαταλείψει. Καθόλο το χρονικό διάστημα του οκταμήνου που συγκατοικούσα με τη δράστιδα του φονικού, εγώ συντηρούσα πλήρως και τη δολοφονηθεισα σύζυγό μου η οποία ήταν άνεργη, καθώς και τα δύο ανήλικα τέκνα μου που έμεναν μαζί της. Φυσικά καθόλο το ως άνω χρονικό διάστημα συντηρούσα πλήρως και την 26χρονη που επίσης ήταν άνεργη και τα δύο άρρενα τέκνα που είχα αποκτήσει μαζί της».  

Ο 41χρονος ζητά, επίσης, να διαταχθεί πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί η επικινδυνότητα του όπλου αλλά και των φυσιγγίων που χρησιμοποίησε.

Δεν θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στη φυλακή

Όσον αφορά τέλος την τύχη των παιδιών που απέκτησε με την 26χρονη, ο 41χρονος λέει ότι «δεν θα αφήσω, όσο περνάει απο το χέρι μου, να μεγαλώσουν τα παιδιά μου στη φυλακή. Θα προβώ σε άμεση εκούσια αναγνώριση των δύο μικρότερων τέκνων μου και εάν η έγκλειστη μητέρα τους αντιδράσει, όπως έκανε μέχρι τώρα θα καταθέσω άμεση αγωγή για να διεκδικήσω την επιμέλειά τους. Ούτε η φυλακή αλλά ούτε και το οικογενειακό περιβάλλον που δημιούργησε μια δολοφόνο είναι κατάλληλα για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου. Εξάλλου τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου μπροστά στα μάτια των οποίων δολοφονήθηκε η μητέρα τους έχουν ανάγκη ηθικής και ψυχολογικής υποστήριξης και ποιός ειναι καλύτερος να επιμεληθεί γι' αυτό από τον ίδιο τους τον πατέρα, ο οποίος ουδέποτε έπαυσε να φροντίζει γι' αυτά». 

Τον 41χρονο περίμενε στα δικαστηρια της Ευελπίδων η αδελφή της 35χρονης η οποία όταν τον είδε άρχισε να του φωνάζει «αλήτη, εσύ φταις».

Τι λέει ο 41χρονος, αμέσως μετά την προφυλάκισή του: Δεν θέλω να μείνουν στο δρόμο τα 4 παιδιά μου»


«Πάνω από όλα κρίμα στην κοπέλα που έφυγε. Έχω μετανιώσει πάρα πολύ. Η κοπέλα δεν ήταν καλά. Ο πατέρας της φταίει. Το λάθος μου ήταν ότι παράτησα την γυναίκα μου και πήγα με αυτή την κοπέλα. Είναι κρίμα να μείνουν τέσσερα παιδιά στο δρόμο», δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους. 

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του δικηγόρου του 41χρονου


"Αλήτη" Φώναζε η αδερφή του θύματος τον 41χρονο δράστη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης