Εξάρχεια: Εκτέλεσαν με πέντε σφαίρες μέλος κυκλώματος ναρκωτικών

Εξάρχεια: Εκτέλεσαν με πέντε σφαίρες μέλος κυκλώματος ναρκωτικών

Αιγύπτιος, 36 ετών, με πέντε διαφορετικές ταυτότητες και πλούσιο ποινικό μητρώο ο νεκρός - Ποια ευρήματα εξετάζουν οι Αρχές για να οδηγηθούν στους δράστες - Στα δύο κινητά που βρέθηκαν πάνω του οι «απαντήσεις» για τη δολοφονία;

Εξάρχεια: Εκτέλεσαν με πέντε σφαίρες μέλος κυκλώματος ναρκωτικών
Σοκ έχει προκαλέσει το άγριο σκηνικό των πυροβολισμών που «στήθηκε» λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Τρίτης στα Εξάρχεια, στην οδό Θεμιστοκλέους 88, με δύο δράστες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, να πυροβολούν και να σκοτώνουν -τελικά, καθώς το θύμα εξέπνευσε στο νοσοκομείο- έναν τρίτο άνδρα.

Τα στοιχεία του δολοφονηθέντος ταυτοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης. Πρόκειται για αλλοδαπό, υπήκοο Αιγύπτου, ηλικίας 36 ετών, ο οποίος είχε καταχωρηθεί στα αρχεία της Αστυνομίας με πέντε διαφορετικές ταυτότητες και είχε κατά το παρελθόν συλληφθεί για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων, περί αλλοδαπών και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Κατά πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν και το πού διέμενε, ενώ πάνω του βρήκαν δύο κινητά τηλέφωνα και μια αρμαθιά κλειδιά.

Κλείσιμο
Προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο, που να τους οδηγήσει πιο κοντά στους δράστες του εγκλήματος, οι αστυνομικοί ανατρέχουν στα τελευταία μηνύματα που έστειλε και έλαβε στα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν πάνω του.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο νεκρός ήταν μέλος κυκλώματος ελεγχόμενου από Αλβανούς, που διακινεί ναρκωτικά.

Το θύμα πυροβολήθηκε πέντε φορές στο θώρακα, το λαιμό και την κοιλιά.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης