Εικόνες Βενεζουέλας στην Θεσσαλονίκη- Ένταση και ουρές

Εικόνες Βενεζουέλας στην Θεσσαλονίκη- Ένταση και ουρές

Χιλιάδες άποροι συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να μην μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση - Στο σημείο πήγαν αστυνομικές δυνάμεις 

Εικόνες Βενεζουέλας στην Θεσσαλονίκη- Ένταση και ουρές
Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ, με τον κόσμο να σχηματίζει ουρές για την τρίτη διανομή τροφίμων, φρούτων - λαχανικών, ελαιόλαδου, κοτόπουλου, τυριού και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων).

Χιλιάδες δικαιούχοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», συγκεντρώθηκαν εκεί, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να μην μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση. Μάλιστα, έσπασαν τουλάχιστον τρεις φορές τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, προκειμένου να περάσουν. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις για να ρυθμίσουν την κατάσταση.



Κλείσιμο


Η διανομή συνεχίστηκε κανονικά. Ωστόσο, η κατάσταση παρέμεινε έκρυθμη επί πολλή ώρα.

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι, που συνολικά φτάνουν τους 9.196, κατά την προσέλευσή τους ήταν  αναγκαίο να προσκομίζουν το δελτίο ταυτότητας ή το διαβατήριό τους, την αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ και εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που δεν παραλάμβαναν αυτοπροσώπως τα είδη.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Βίντεο: 
















Πηγή: thestival
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης