Στις 20 Ιουνίου ξεκινούν τα δρομολόγια πλοίων από Καλαμάτα για Κύθηρα και Κίσσαμο
Την έναρξη των δρομολογίων ανακοίνωσε σήμερα στο δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ο εμπορικός αντιπρόσωπος της ΑΝΕΚ Lines και της ΛΑΝΕ Lines Σταύρος Μπακολιάς
Από τις 20 Ιουνίου ξεκινούν τα καλοκαιρινά δρομολόγια, ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Καλαμάτας, με τα Κύθηρα και την Κίσσαμο Χανίων, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου, με πιθανή παράταση ως τα μέσα Σεπτεμβρίου.
Την έναρξη των δρομολογίων ανακοίνωσε σήμερα στο δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ο εμπορικός αντιπρόσωπος της ΑΝΕΚ Lines και της ΛΑΝΕ Lines Σταύρος Μπακολιάς, μαζί με την υπεύθυνη του γραφείου στην Καλαμάτα, Μερσίνη Κεράνη, σημειώνοντας παράλληλα, πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο και για δεύτερο δρομολόγιο εβδομαδιαίως, με πιθανότερη ημέρα την Τετάρτη.
Επιπλέον, κατά την συνάντηση εξετάστηκε το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις στα Χανιά και την Καλαμάτα, με τη συμμετοχή καλλιτεχνικών σχημάτων και δράσεων γευσιγνωσίας, ώστε να προβληθεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Καλαμάτας και δυτικής Κρήτης.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.