Βίντεο: Όταν ο Καμμένος έλεγε ότι ένα hotspot στην Κω θα είναι το τέλος του νησιού

Βίντεο: Όταν ο Καμμένος έλεγε ότι ένα hotspot στην Κω θα είναι το τέλος του νησιού

Δείτε απόσπασμα από παλαιότερη ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο δημοτικό συμβούλιο της Κω

Βίντεο: Όταν ο Καμμένος έλεγε ότι ένα hotspot στην Κω θα είναι το τέλος του νησιού
«Εμείς θα φροντίσουμε τώρα αυτοί που έρχονται να καταγράφονται κανονικά» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε την Δευτέρα στο Star σε μια προσπάθεια να αιτιολογήσει την λειτουργία των hotspot που έστω και καθυστερημένα, σε σχέση με τους χρόνους που είχε υποσχεθεί η ελληνική κυβέρνηση στους Ευρωπαίους, αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Καμμένος που σήμερα επιθεωρεί τα κέντρα υποδοχής και καταγραφής προσφύγων και μεταναστών σε Λέσβο, Χίο και Λέρο αλλά όχι και στην Κω που θεωρείται από πολλούς κατοίκους σαν «persona non grata» στην τελευταία τηλεοπτική συνένετυξή του έκανε λόγο για τους τοπικούς φορείς εκείνους που συνεργάζονται και εκείνους που αντιδρούν στη δημιουργία hotspot, χωρίς όμως να κατονομάσει τον δήμο και τους κατοίκους της Κω.
Κλείσιμο

Και μπορεί σήμερα να προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει ότι τα hotspot και η παρουσία του
ΝΑΤΟϊκού στολίσκου στο Αιγαίου θα μειώσουν τα προσφυγικά κύματα και την μετανάστευση, πριν από λίγο καιρό όμως, μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο της Κω προειδοποιούσε: Προς Θεού, μην γίνεται καταγραφή εδώ! Θα είναι το τέλος του νησιού!

Χωρίς σχόλια, δείτε το βίντεο που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Ant1 «Ράδιο Αρβύλα» με όσα έλεγε παλαιότερα ο Πάνος Καμμένος για το ενδεχόμενο δημιουργίας hotspot στην Κω:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης