Στο ίδρυμα όπου νοσηλευόταν επέστρεψε ένας 13χρονος τρόφιμος, ο οποίος το έσκασε από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διαδικασία εισαγωγής του.
Ο νεαρός φέρεται να πήρε μόνος του τον δρόμο της επιστροφής προς το ίδρυμα.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με διαφορετική ροή πληροφοριών, ο 13χρονος προσήλθε, συνοδεία κοινωνικής λειτουργού, το μεσημέρι της Παρασκευής στα Επείγοντα του νοσοκομείου για εξέταση (ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κακοποίηση).
Από την κατάσταση της υγείας του κρίθηκε επιβεβλημένη η εισαγωγή του σε θάλαμο. Ωστόσο, στο άκουσμα της εισαγωγής, ο 13χρονος μάλλον ταράχτηκε και τράπηκε σε φυγή, ξεφεύγοντας από την κοινωνική λειτουργό.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.