Έγκλημα στην Ύδρα: Την ξανθιά με τη φράντζα και τον κοντό με το καπέλο αναζητά η ΕΛΑΣ

Έγκλημα στην Ύδρα: Την ξανθιά με τη φράντζα και τον κοντό με το καπέλο αναζητά η ΕΛΑΣ

Ο άνδρας θεωρείται πιθανότατα ο εγκέφαλος της άγριας συμμορίας των εννέα Γεωργιανών που δολοφόνησαν τον 67χρονο εστιάτορα - Ζήτησαν θαλάσσιο ταξί λίγο μετά το φονικό προφασιζόμενοι ασθένεια του παιδιού τους - Σήμερα απολογούνται τα πρώτα μέλη της σπείρας

Έγκλημα στην Ύδρα: Την ξανθιά με τη φράντζα και τον κοντό με το καπέλο αναζητά η ΕΛΑΣ
Η νεαρή ξανθιά γυναίκα με την περίεργη φράντζα και ο κοντός εύσωμος άνδρας με μούσια και καπέλο, αποτελούν το μυστηριώδες ζευγάρι που κυνηγά η Αστυνομία ως τους εγκέφαλους της γεωργιανής συμμορίας που λήστεψε και δολοφόνησε τον εστιάτορα στην Ύδρα. Αποτυπώματα από το ζευγάρι έχουν εντοπιστεί από τους αστυνομικούς όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να τα ταυτοποιήσουν. Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας, σερβιτόρος της ταβέρνας αναγνώρισε τον κοντό, πιθανότατα εγκέφαλο, της συμμορίας ο οποίος πριν από είκοσι μέρες είχε πάει στην ταβέρνα και από το ίδιο τραπέζι που είχε καθίσει την τελευταία φορά, κατόπτευε το χώρο και συγκέντρωνε στοιχεία και πληροφορίες για το θύμα του. 

Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας “εργαζόμενος στην ταβέρνα του θύματος κατέθεσε ότι βραδυνές ώρες της 15ης Αυγούστου πήγε στην ταβέρνα γύρω στις 10:00 μια ξανθιά γυναίκα με κοντά κουρεμένα τα μαλλιά από τη μια πλευρά και από την άλλη με φράντζα συνοδευόμενη από έναν άνδρα, ζήτησαν τραπέζι αλλά επειδή ήταν πιασμένα αποχώρησαν. Η προαναφερόμενη γυναίκα επέστρεψε εκ νέου στις 11:00 μεταξύ των οποίων και ένας ο οποίος είχε ύψος περίπου 1,60 εύσωμος με μούσι και καπέλο. Μάλιστα θυμόταν ότι ο συγκεκριμένος είχε ξανάρθει στην ταβέρνα πριν δύο – τρεις εβδομάδες μαζί με άλλον άνδρα χωρίς να θυμάται τα χαρακτηριστικά του. Περί 04:30 τα ξημερώματα, μια γυναίκα που τα χαρακτηριστικά της συνάδουν με αυτά της ξανθιάς με τα κοντά μαλλιά, η οποία συνοδευόταν από έναν άνδρα που έμοιαζε του προαναφερόμενου με το μούσι και το καπέλο, ζήτησαν από υπάλληλο καταστήματος να τους βοηθήσει να μεταβούν στον Πειραιά, επικαλούμενοι ξαφνική νοσηλεία του παιδιού τους στο νοσοκομείο. Ο υπάλληλος θέλοντας να βοηθήσει τηλεφώνησε σε ιδιοκτήτη θαλάσσιου ταξί και του ζήτησε να τους μεταφέρει. Πράγματι τους μετέφερε έναντι 450 ευρώ στη Βάρκιζα. Στο χώρο του θαλάσσιου ταξί που καθόταν το ζευγάρι πραγματοποιήθηκε εξερεύνηση από συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Το σταχτοδοχείο που χρησιμοποίησαν καθώς και ένα αποτσίγαρο κατασχέθηκαν και απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις...”. 

Αξίζει να τονισθεί ότι όπως είπε η σύζυγος του άτυχου εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου, οι Γεωργιανοί πήραν 7.500 ευρώ τα οποία υπήρχαν στην τσάντα της και προέρχονταν από τις εισπράξεις της ταβέρνας, μια βαλίτσα με 40.000 ευρώ, μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της και δύο κινητά τηλέφωνα. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης