Ασπρόπυργος: «Πλιάτσικο» από Ρομά στο καμμένο εργοστάσιο!

Ασπρόπυργος: «Πλιάτσικο» από Ρομά στο καμμένο εργοστάσιο!

Ανάσταση η περιοχή, καθώς ομάδες αθίγγανων εμποδίζουν τους κατοίκους να μπουν στους χώρους του εργοστασίου και να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται άνθρωποι και αδέσποτα σκυλιά, που έχουν βρει «καταφύγιο» εκεί

Ασπρόπυργος: «Πλιάτσικο» από Ρομά στο καμμένο εργοστάσιο!
Ένα άνευ προηγουμένου «πλιάτσικο» διαδραματίζεται σήμερα στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στην περιοχή της Νέας Ζωής Ασπροπύργου, το οποίο χθες τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ομάδες Ρομά απ' όλο τον Ασπρόπυργο έχουν συγκεντρωθεί στους χώρους του ιδιωτικού Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ), συνολικής έκτασης 20-25 στρεμμάτων, το οποίο επεξεργάζεται υλικά απορριμμάτων κυρίως βιομηχανικών και στον αύλειο χώρο του υπήρχαν αποθηκευμένες πολύ μεγάλες ποσότητες υλικών, οι οποίες κάηκαν.

Έχοντας βγάλει ακόμα και μαχαίρια, οι Ρομά έχουν «σηκώσει» στην κυριολεξία ό,τι υπάρχει σε πλαστικό και σίδερα στο εργοστάσιο, και δεν έχει ακόμα καεί.

Κλείσιμο

Βίντεο:Μάνος Αιβαλιώτης

Μέλη της ομάδας «Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου», που ταΐζουν τα υποσιτισμένα ζώα και δίνουν ανελλιπώς το «παρών» στην περιοχή, αναφέρουν ότι στο σημείο δεν υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις κι έτσι οι αθίγγανοι εμποδίζουν υδροφόρες του δήμου και κατοίκους να μπουν στους χώρους του εργοστασίου, όπου η φωτιά εξακολουθεί να καίει!

Στους χώρους αυτούς, εξάλλου, διαβιούν εργαζόμενοι της μονάδας, αλλά και πολλά αδέσποτα σκυλιά, που έχουν κάνει τα εμβόλιά τους, είναι στειρωμένα και βρίσκονται υπό τη φροντίδα των ανθρώπων της ομάδας εθελοντών «Τα Φαντάσματα του Ασπροπύργου». Οι άνθρωποι που έσπευσαν εκεί, ωστόσο, για να διαπιστώσουν εάν τα ζώα κινδύνεψαν από τη φωτιά, δεν μπορούν να μπουν στο χώρο, καθώς εμποδίστηκαν από τους Ρομά.


Βίντεο:Μάνος Αιβαλιώτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης