Μυτιλήνη: Μόλις σε μία μέρα εντοπίστηκαν 405 παράνομοι μετανάστες

Μυτιλήνη: Μόλις σε μία μέρα εντοπίστηκαν 405 παράνομοι μετανάστες

«Φθάνουμε πλέον και τα 700 άτομα τη μέρα. Πολύ σύντομα θα έχουμε 1000 άτομα τη μέρα. Ποιο Κέντρο Υποδοχής, ποιο προσωπικό, ποιο πλοίο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησής τους;» λέει ο Υπολιμενάρχης Μυτιλήνης

Μυτιλήνη: Μόλις σε μία μέρα εντοπίστηκαν 405 παράνομοι μετανάστες
Χειροτερεύει όσο πάει η κατάσταση με τους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι φτάνουν καθημερινά στη Μυτιλήνη. Μόλις χθες, Δευτέρα, σύμφωνα με το Λιμενικό, εντοπίστηκαν στο νησί από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής 405 αλλοδαποί. Όλοι τους συνελήφθησαν διότι δεν είχαν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Εν τω μεταξύ, πρόσφατα ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Υπαλλήλων Λέσβου Φώτης Γαρουφαλιάς έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας πως «ολόκληρο το νησί έχει μετατραπεί σε Κέντρο Υποδοχής και κανείς δεν ασχολείται». Από την πλευρά του ο  Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός τόνισε ότι θα φέρει το θέμα στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητώντας την έκδοση ψηφίσματος ώστε να διεκδικηθεί λύση από την πολιτεία.

«Φθάνουμε πλέον και τα 700 άτομα τη μέρα. Πολύ σύντομα θα έχουμε 1000 άτομα τη μέρα. Ποιο Κέντρο Υποδοχής, ποιο προσωπικό, ποιο πλοίο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησής τους;» τόνισε ο Υπολιμενάρχης Μυτιλήνης, Νίκος Γρηγορέλλης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης