Τροχαίο - σοκ στην Κηφισίας: Νεκρός 22χρονος, χαροπαλεύουν οι τρεις φίλες του

Τροχαίο - σοκ στην Κηφισίας: Νεκρός 22χρονος, χαροπαλεύουν οι τρεις φίλες του

Ποιος ήταν ο 22χρονος οδηγός που έχασε τη μάχη για τη ζωή - Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα, ένα αγόρι και τρία κορίτσια - Ολοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο  

Τροχαίο - σοκ στην Κηφισίας: Νεκρός 22χρονος, χαροπαλεύουν οι τρεις φίλες του
Νεκρός είναι ο 22χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα επί της λεωφόρου Κηφισίας λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Αποστόλη Τσαούση.

Ο νεαρός εργαζόταν εργαζόταν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί επί της Κηφισίας στην αρχή ως DJ και κατόπιν ως μπάρμαν. Ολοι μιλούν για τον 22χρονο με τα καλύτερα λόγια και κανείς δε μπορεί να πιστέψει πώς έφυγε το «γελαστό παιδί» που πάντα είχε έναν καλό λόγο για όλους και τους έφτιαχνε τη διάθεση.



Ο άτυχος Αποστόλης χθες το βράδυ δεν εργαζόταν. Ομως, βγήκε έξω για να γιορτάσει τα γενέθλια ενός φιλικού του προσώπου. Τίποτα δεν προμήνυε ότι η χαρά θα μετατρεπόταν σε ανείπωτη τραγωδία.



 
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το αυτοκίνητο μάρκας Ford Fiesta εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε υποκατάστημα τράπεζας (Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο), που βρίσκεται επί της Κηφισίας 209, στο ρεύμα προς Αθήνα, πολύ κοντά στην είσοδο του Αμαρουσίου. Εκτός από τον οδηγό, στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμα τρία άτομα που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Κλείσιμο

 
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες στο αυτοκίνητο επέβαιναν συνολικά τέσσερα άτομα, τρία κορίτσια και ο άτυχος Αποστόλης. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», πλην του ενός, ο οποίος αρχικά διεκομίσθη στο ΚΑΤ, ωστόσο μετέπειτα οδηγήθηκε και αυτός στο «Γεννηματάς». Ο 22χρονος Αποστόλης κατέληξε στο νοσοκομείο.


 
Το πρώτο ασθενοφόρο, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το ΕΚΑΒ, κατέφθασε στην περιοχή του δυστυχήματος μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά, ενώ άλλα τρία οχήματα βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος στα επόμενα λεπτά. 
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης