Αργά έφτασαν οι υπάλληλοι του Δασαρχείου στο πανέμορφο Βελανιδοδάσος του Ξηρομέρου, όπου είχαν πληροφορίες ότι δρούσαν κυκλώματα λαθροϋλοτόμων που μετέτρεπαν σε καυσόξυλα προς πώληση τις αιωνόβιες βελανιδιές.
Όταν έφτασαν, αντίκρισαν εικόνες καταστροφής καθώς οι άγνωστοι παράνομοι ξυλοκόποι είχαν κόψει από τη ρίζα πλήθος από τις μεγαλύτερες βελανιδιές που στόλιζαν το δάσος στο χωριό Παλαιομάνινα, στην περιοχή Παλιοκκλήσι που ανήκει στο δασαρχείο Μεσολογγίου.
Οι λαθροϋλοτόμοι είχαν εξαφανιστεί παίρνοντας μαζί τους το παράνομο φορτίο, το οποίο θα καταλήξει να πωληθεί σε μάντρες με κούτσουρα, τώρα που ο χειμώνας αρχίζει να δείχνει τα «δόντια» του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους, πάντως, συνεχίζονται.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους