Πέθανε τον περασμένο Μάιο ο διάσημος καφετί αδέσποτος σκύλος, ο γνωστός και με το παρατσούκλι «Λουκάνικος», ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στις μεγάλες συγκεντρώσεις του 2011, υποχρεώνοντας μέχρι και το περιοδικό TIME να του κάνει αφιέρωμα.
Κλείσιμο
Ο «Λουκάνικος» έφυγε σε ηλικία 10 ετών από πρόβλημα στην καρδιά, ταλαιπωρημένος από την έντονη ζωή του στους δρόμους της Αθήνας, στο πλευρό των διαδηλωτών και κόντρα - τις περισσότερες φορές - στην αστυνομία.
Το 2011 το αμερικανικό περιοδικό είχε χαρακτηρίσει τον καφετί ημιαίμο ως «σκύλο της χρονιάς» αφιερώνοντας του ένα πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ με χαρακτηριστικές εικόνες του από διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς