Τρίκαλα: Έπιασε στα πράσα τους κλέφτες και τους… έγδυσε!

Τρίκαλα: Έπιασε στα πράσα τους κλέφτες και τους… έγδυσε!

Καταστηματάρχης υποχρέωσε τους δράστες να… βγάλουν όλα τα ρούχα τους, για να μην το βάλουν τα πόδια, ώσπου να φτάσει η Αστυνομία

Τρίκαλα: Έπιασε στα πράσα τους κλέφτες και τους… έγδυσε!
Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο ιδιοκτήτης ενός ουζερί στην κοινότητα Κρήνη των Τρικάλων, για να μην τους ξεφύγουν οι ανήλικοι τσιγγάνοι που είχε τσακώσει επ’ αυτοφώρω να βάζουν «χέρι» στην ταμειακή μηχανή του καταστήματος.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο καταστηματάρχης υποχρέωσε τους δράστες να… βγάλουν όλα τα ρούχα τους, για να μην το βάλουν τα πόδια ώσπου να φτάσει η Αστυνομία και έτσι τσίτσιδους τους παρέδωσε στο πλήρωμα του περιπολικού που έφτασε λίγο αργότερα! Οι ανήλικοι είχαν απασχολήσει τη σύζυγό του για να βρουν ευκαιρία να κλέψουν, αλλά ο σύζυγος επέστρεψε στο μαγαζί την κατάλληλη στιγμή.

*** Τους έπιασε… πείνα και για να την αντιμετωπίσουν διέρρηξαν το περίπτερο ενός 19χρονου στο Βόλο, δυο νεαροί από τους οποίους ο ένας ανήλικος. Οι δράστες, ένας 19χρονος και ένας 16χρονος, έκλεψαν οκτώ συσκευασίες τροφίμων που βρέθηκαν πάνω τους όταν συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και αποδόθηκαν στον περιπτερούχο. Μάλιστα, αποδείχθηκε ότι λίγο νωρίτερα, οι δυο νεαροί που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για κλοπή, είχαν «ρουφήξει» βενζίνη από τη σταθμευμένη μοτοσικλέτα μιας 49χρονης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης