Αναγνωρίστηκε ο ληστής που είχε σκορπίσει τον τρόμο στην Εύβοια

Αναγνωρίστηκε ο ληστής που είχε σκορπίσει τον τρόμο στην Εύβοια

Πρόκειται για έναν 29χρονο σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Χαλκίδας

Αναγνωρίστηκε ο ληστής που είχε σκορπίσει τον τρόμο στην Εύβοια
Τουλάχιστον έναν από τους Αλβανούς κακοποιούς που είχαν σκορπίσει τον τρόμο την περίοδο των περασμένων Χριστουγέννων στους ηλικιωμένους κατοίκους χωριών στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών Εύβοιας, έχουν αναγνωρίσει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας.

Πρόκειται για έναν 29χρονο σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Χαλκίδας, για ληστείες από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση του νόμου περί όπλων και αναζητείται παντού. Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων συνεργών του και για την εξιχνίαση τυχόν άλλων ληστειών. Ως τώρα, στον 29χρονο και τουλάχιστον έναν ακόμη συνεργό του αποδίδονται τρεις ληστείες που έγιναν στις 15 Δεκεμβρίου, ανήμερα τα Χριστούγεννα και την επομένη.

Στην πρώτη, με την απειλή μαχαιριού και κατσαβιδιού ακινητοποίησαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στο σπίτι τους στην περιοχή της Πλατάνας και άρπαξαν 350 ευρώ και διάφορα κοσμήματα, στη δεύτερη λήστεψαν άλλο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στα Πολιτικά δράστες με την απειλή κυνηγητικού όπλου και μαχαιριού και άρπαξαν τις χρυσές βέρες τους, ένα ρολόι και 100 ευρώ.

Κλείσιμο
Στην τρίτη, ακινητοποίησαν με την απειλή κυνηγετικού όπλου και μαχαιριού ένα ζευγάρι στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών και έκλεψαν 100 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης