Κρήτη: 40 αγρότες πλήρωσαν λογαριασμούς νερού σε απατεώνα!

Κρήτη: 40 αγρότες πλήρωσαν λογαριασμούς νερού σε απατεώνα!

Τους απειλούσε ότι θα τους κατάσχει το υδρόμετρο αν δεν πληρώσουν έστω έναντι του οφειλόμενου ποσού

Κρήτη: 40 αγρότες πλήρωσαν λογαριασμούς νερού σε απατεώνα!
Μήνες τώρα αναζητούσαν οι αστυνομικοί τον απατεώνα που εμφανιζόταν ως υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηρακλείου σε δεκάδες αγρότες στις περιοχές των Πατελών και του Καρτερού και… εισέπραττε χρήματα για την εξόφληση των λογαριασμών παροχής νερού!

Τουλάχιστον 40 οικογένειες είχαν πέσει θύματα του απατεώνα και είχαν πληρώσει τον υπάλληλο «μαϊμού» της Δ.Ε.Υ.Α.Η., καθώς τους απειλούσε ότι θα τους κατάσχει το υδρόμετρο αν δεν πληρώσουν έστω έναντι του οφειλόμενου ποσού! Ο ίδιος άνθρωπος εξαπατούσε και ηλικιωμένους λέγοντας ότι είναι φίλος με τα παιδιά τους και συγκέντρωνε χρήματα για ένα παιδί που δήθεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας!

Οι αστυνομικοί που ερευνούσαν τις απάτες οι οποίες είχαν ξεκινήσει τον Αύγουστο, έφτασαν στα ίχνη ενός κατοίκου της περιοχής του Αρκαλοχωρίου πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος επικαλέστηκε ότι κατέφυγε στις κομπίνες επειδή αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα! Σε βάρος του σχηματίστηκε ογκώδης δικογραφία, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί πόσα είναι τα θύματά του και πόσα χρήματα απέσπασε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης