ΟΚΑΝΑ: Γιατί ο Σαμαράς απομάκρυνε τον Δαραβίγκα

ΟΚΑΝΑ: Γιατί ο Σαμαράς απομάκρυνε τον Δαραβίγκα

Είχε διοριστεί με απόφαση του Άδωνι ως αναπληρωτής πρόεδρος - Ήταν γνωστός από «επεισοδιακές» εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές

ΟΚΑΝΑ: Γιατί ο Σαμαράς απομάκρυνε τον Δαραβίγκα
Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της νέας σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ, απομακρύνεται ο δημοσιογράφος Γιάννης Δαραβίγκας από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου. 

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που δε γνώριζε για την τοποθέτηση του δημοσιογράφου μέχρι που δημοσιοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα, πράγμα που έγινε.

Κλείσιμο
Ο δημοσιογράφος που έγινε γνωστός από τις «επεισοδιακές» εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως αυτή του Στέφανου Χίου στο Extra Channelκ τοποθετήθηκε με την ιδιότητα του προέδρου του Πανελλήνιου Αντιναρκωτικού Αγώνα -πρόκειται για ΜΚΟ που ίδρυσε ο ίδιος το 1987.

Την απόφαση είχε υπογράψει - μεταξύ πολλών άλλων - την περασμένη εβδομάδα ο προηγούμενος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετώντας τον στη θέση αυτή μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας αναφέρουν, πάντως, ότι η θέση αυτή θα ήταν αμισθί.

Τελικά με απόφαση που υπέγραψε ο αρμόδιος υπουργός, Μάκης Βορίδης ανεκλήθη ο διορισμός του κ. Ιωάννη Δαραβίγκα και αντικαθίσταται από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ψυχιατρικής του ΑΠΘ Ιωάννη Διακογιάννη, με εξειδίκευση στις Τοξικοεξαρτήσεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης