Βίντεο: Απίστευτη γιαγιά στη Λήμνο - Κάνει τον σταυρό της και δεν βγαίνει έξω ούτε σηκωτή!

Βίντεο: Απίστευτη γιαγιά στη Λήμνο - Κάνει τον σταυρό της και δεν βγαίνει έξω ούτε σηκωτή!

Την ώρα των 6,5 Ρίχτερ η ηλικιωμένη γυναίκα αρνήθηκε πεισματικά να σηκωθεί από την καρέκλα της - Συνέχισε απτόητη να κάνει τον σταυρό της, ενώ όλοι έτρεχαν πανικόβλητοι

Βίντεο: Απίστευτη γιαγιά στη Λήμνο - Κάνει τον σταυρό της και δεν βγαίνει έξω ούτε σηκωτή!
Μπορεί οι περισσότεροι κάτοικοι της Λήμνου, αλλά και των γύρω περιοχών, την ώρα του σεισμού των 6,5 Ρίχτερ να πετάχτηκαν από τις θέσεις τους και να έτρεξαν έξω, όμως αυτό δεν ισχύει και για μία γιαγιά που αρνήθηκε πεισματικά να σηκωθεί από την καρέκλα της!

Σε βίντεο που δημοσιεύει το LimnosReport, η απίστευτη γιαγιά κάθεται μέσα σε γνωστό σούπερ μάρκετ του νησιού και την ώρα που χτύπησε ο Εγκέλαδος, ενώ όλοι βγήκαν τρέχοντας από το κατάστημα, εκείνη δεν κουνήθηκε από την καρέκλα της και το μόνο που έκανε είναι να τους κοιτά και να κάνει τον σταυρό της. 

Κάποια στιγμή ένας από εκείνους που βγήκαν έξω καταλαβαίνει ότι η γιαγιά παραμένει μέσα και τρέχει να την πάρει, ώστε να μην πέσει κάποιο αντικείμενο από τα ράφια επάνω της. Η γιαγιά, όμως, αρνείται και εκείνος αναγκάζεται να την σηκώσει αγκαλιά, για να την πάρει έξω. Ωστόσο, η γιαγιά είναι κάθετη και έτσι αφού απηύδησε την άφησε ξανά μέσα. Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν πτοήθηκε και συνέχισε να κάνει τον σταυρό της...

Κλείσιμο
Την απίστευτη στιγμή την κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του καταστήματος, ενώ ήδη στο YouTube το βίντεο έχει πάνω από 14.600 προβολές. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης