Καστοριά: «Μπλόκο» σε 368 κιλά κάνναβης

Καστοριά: «Μπλόκο» σε 368 κιλά κάνναβης

Συνελήφθησαν πέντε Αλβανοί, έπειτα από έλεγχος σε πέντε οχήματα, από τα οποία τρία μετέφεραν ναρκωτικά και δύο λειτουργούσαν ως προπομποί

Καστοριά: «Μπλόκο» σε 368 κιλά κάνναβης
Συνελήφθησαν τις  πρωινές ώρες της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Καστοριάς – Φλώρινας, πέντε αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας -έναν 30χρονο, δύο 32χρονους και δύο 39χρονους- για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε πέντε οχήματα -τέσσερα Ι.Χ.Ε. και ένα Ι.Χ.Φ.-, από τα οποία τρία μετέφεραν ναρκωτικά και δύο λειτουργούσαν ως προπομποί.

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα που έγινε στα αυτοκίνητα, τα οποία κινούνταν με σταθερή μεταξύ τους απόσταση και διάταξη, στο Ι.Χ.Φ. και στα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που οδηγούσαν ο 30χρονος, ο 39χρονος και ο 32χρονος αντίστοιχα, βρέθηκαν συνολικά 14 ταξιδιωτικοί σάκοι με 257 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, ενώ όπως διαπιστώθηκε οι οδηγοί των άλλων δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων έλεγχαν το δρομολόγιο, διευκολύνοντας έτσι την μεταφορά των ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάνναβη, συνολικού βάρους 368 κιλών και 843 γραμμαρίων.

Διαβάστε περισσότερα από το 
e-ptolemeos.gr εδώ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης