H 66χρονη και ο σύζυγός της έχασαν τις αισθήσεις τους αφού κατανάλωσαν τον εν λόγω χυμό - Oταν συνήλθαν την επόμενη μέρα διαπίστωσαν ότι είχαν αφαιρεθεί από το σπίτι τους 2.500 ευρώ
Μια περίεργη υπόθεση διερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης μετά από καταγγελία 66χρονης για εξαπάτηση της ιδίας και του συζύγου της από άγνωστη γυναίκα που χτύπησε την πόρτα του σπιτιού τους και τους πρόσφερε χυμό φρούτων, αναφέροντας ότι εργάζεται σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας προωθώντας χυμούς. Σύμφωνα με την καταγγελία, η 66χρονη και ο σύζυγός της έχασαν τις αισθήσεις τους αφού κατανάλωσαν τον εν λόγω χυμό και όταν συνήλθαν την επόμενη μέρα διαπίστωσαν ότι είχαν αφαιρεθεί από το σπίτι τους 2.500 ευρώ και διάφορα κοσμήματα.
Παρόμοια περιστατικά έχει καταγράψει η αστυνομία το τελευταίο δίμηνο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε βάρος ηλικιωμένων. Η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργεί προανάκριση και συνιστά σε ηλικιωμένους και όχι μόνο να μην ανοίγουν την πόρτα του σπιτιού τους σε άγνωστα άτομα, να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε όσους με διάφορα προσχήματα επιχειρούν να εισέλθουν στα σπίτια τους, να μην πείθονται από ευκαιριακές προσφορές προϊόντων και κυρίως να μην τα καταναλώνουν, να προσπαθούν να συγκρατούν τα χαρακτηριστικά των δραστών και να επικοινωνούν με την αστυνομία σε περίπτωση απόπειρας απάτης.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.