Έβγαλαν μαχαίρι σε 18χρονο και έφυγαν με μόλις πέντε ευρώ!

Έβγαλαν μαχαίρι σε 18χρονο και έφυγαν με μόλις πέντε ευρώ!

Οι δυο άγνωστοι πλησίασαν τον νεαρό σπουδαστή και με την απειλή του  μαχαιριού του ζήτησαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε

Έβγαλαν μαχαίρι σε 18χρονο και έφυγαν με μόλις πέντε ευρώ!
Λαχτάρισε για τα καλά ένας 18χρονος σπουδαστής από τον Πειραιά που φοιτά στα ΤΕΙ Ψαχνών στην Εύβοια, όταν βρέθηκε μέρα-μεσημέρι αντιμέτωπος με το μαχαίρι δυο νεαρών κακοποιών που τον σταμάτησαν στην κεντρική πλατεία της περιοχής για να τον ληστέψουν.

Οι δυο άγνωστοι, που ήταν Έλληνες, πλησίασαν τον νεαρό σπουδαστή και με την απειλή του  μαχαιριού του ζήτησαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε. Εκείνος δεν είχε στις τσέπες του παρά μόλις πέντε ευρώ, αλλά οι δράστες δεν του τα άφησαν. Τα άρπαξαν και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα κατήγγειλε τη ληστεία στην Αστυνομία, ότι δεν είχε ξαναδεί τους δυο νεαρούς.

Κλείσιμο
Πιο... αποδοτική για  τους δράστες ήταν η ληστεία που έγινε με την απειλή κυνηγετικού όπλου και μαχαιριού σε βάρος του ιδιοκτήτη μιας κάβας ποτών στο 20ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αγρινίου- Αντιρρίου
. Οι δύο ληστές που είχαν τα πρόσωπά τους με κράνη και κουκούλες τον ακινητοποίησαν και του άρπαξαν 1.900 ευρώ πριν εξαφανιστούν στο σκοτάδι. Οι προσαγωγές υπόπτων που έκαναν οι αστυνομικοί, δεν απέδωσαν καρπούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης