Το «θύμα» διέσχιζε τον δρόμο όταν σκυλιά επιτέθηκαν με μένος εναντίον του και άρχιζαν να το δαγκώνουν - Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά επίθεση στην περιοχή, μέσα σε ένα μήνα
Επίθεση από άγριους σκύλους δέχτηκε μια γυναίκα σήμερα το πρωί στο Λουτράκι. Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Υβηκου, όταν η γυναίκα διέσχιζε τον συγκεκριμένο δρόμο.
Τα σκυλιά επιτέθηκαν με μένος εναντίον της, την έριξαν στο έδαφος και στη συνέχεια τη δάγκωσαν σε διάφορα σημεία του σώματός της.
Για καλή της τύχη, στο σημείο βρίσκονταν υπάλληλοι του Δήμου, οι οποίοι έσπευσαν να την βοηθήσουν.
Το «θύμα» αφού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες, εν συνεχεία κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ Λουτρακίου. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, ώστε να συλληφθούν οι ιδιοκτήτες των σκυλιών, όπως ορίζει ο νόμος.
Κλείσιμο
Η επίθεση είναι η τρίτη κατά σειρά, σε διάστημα ενός μήνα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV