«Ήταν φόνος από επαγγελματία», εξομολογείται φίλος του Παύλου Φύσσα

«Ήταν φόνος από επαγγελματία», εξομολογείται φίλος του Παύλου Φύσσα

Ο στενός φίλος του 34χρονου δολοφονηθέντος περιγράφει όλα όσα έγιναν στην καφετέρια


Στους 50 βαθμούς κελσίου η Αθήνα τα επόμενα χρόνια
«Ήταν φόνος από επαγγελματία», εξομολογείται φίλος του Παύλου Φύσσα
«Το ζήτημα είναι πολιτικό όχι ομαδικό, πήγαμε να πιούμε μία μπύρα», δηλώνει λίγες ώρες μετά το αιματηρό επεισόδιο στο Κερατσίνι ένας φίλος του 34χρονου Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα στην Αμφιάλη.

Ο φίλος του Παύλου Φύσσα δηλώνει ότι δεν υπήρξε καμία αφορμή για το αιματηρό περιστατικό, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρξε ένταση ανάμεσα στο θύμα και στους δράστες μέσα στην καφετέρια, παρά μόνο κάποια βλέμματα...

Την ώρα που η παρέα παρακολουθούσε στην καφετέρια τον αγώνα, πίσω τους ήταν μία παρέα χρυσαυγιτών, που άρχισε να στέλνει μηνύματα.

«Πήγαμε να πιούμε μια μπίρα. Εμείς ασχολούμαστε με τη μουσική. Στο μαγαζί που καθίσαμε δύο μέλη της Χρυσής Αυγής βρισκόντουσαν από πίσω μας. Υπήρξε μια ένταση μεταξύ του φίλου μου και αυτών αλλά δεν τσακωθήκανε, κοιταζόντουσαν στα μάτια και ήταν σαν να λέμε ότι δεν 'γουστάρουμε' ο ένας τον άλλο. Ξαφνικά αυτοί άρχισαν να στέλνουμε μηνύματα. Βγήκαν έξω και φύγαμε από το μαγαζί. Στη συνέχεια φύγαμε και εμείς από το μαγαζί γιατί θέλαμε να συμπαρασταθούμε σε ένα φίλο μας που δεν αισθανόταν καλά γιατί είχε πάθει δηλητηρίαση και ήθελα να τον πάω σπίτι», αποκάλυψε ο επιστήθιος φίλος του 34χρονου Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με όσα είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Σκάι ο αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα: «Ξαφνικά μαζεύτηκαν 30-40 άτομα με μηχανάκια και αυτοκίνητα γεμάτα με πέντε άτομα. Μάλιστα ο δολοφόνος ρώτησε τον Παύλο αν βρίσκεται σε μία συγκεκριμένη οδό που υποτίθεται ότι έψαχνε.
Κλείσιμο
Ο Πάυλος του απάντησε ότι αυτή είναι η οδός και αυτοί κατέβηκαν από τα μηχανάκια. Ημασταν επτά άτομα και μας την έπεσαν 40 άτομα. Φύγαμε από την άλλη πλευρά της Τσαλδάρη και ξαφνικά άρχισαν να μας βρίζουν, να μας λένε κότες και να μας κυνηγάνε.
Αρχίσαμε να τρέχουμε, ο φίλος μου έμεινε πίσω γιατί δεν πρόλαβε να τρέξει. Είχαμε μαζί μας και δύο γυναίκες. Τον πιάσανε και τον ρίξανε κάτω. Αυτός που τον δολοφόνησε, τον σκότωσε γιατί δεν μπορούσε να ρίξει κάτω ένα θηρίο. Το θηρίο αντιστεκόταν και ανταπέδιδε τα χτυπήματα. Τότε ο δολοφόνος του αφού του έπιασε τα χέρια τον μαχαίρωσε δύο φορές. Μία στην καρδιακή χώρα και μία στην κοιλιακή. Ητανε ζωντανός για 20 λεπτά. Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 50 λεπτά. Ηταν φόνος από επαγγελματία. Είχανε πάνω τους χαρακτηριστικά. Μαίανδρους, μαύρες μπλούζες. Αυτή είναι η αλήθεια».



Ο φίλος του Παύλου Φύσσα μίλησε στον Σκάι 100,3.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης