Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση του τρίχρονου κοριτσιού που βρέθηκε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο της Ελευθερίου Βενιζέλου από περαστικούς και που όπως ισχυρίστηκε η μητέρα του έπεσε από τον τρίτο όροφο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LesvosNews.gr - που όμως δεν επιβεβαιώνονται επισήμως από καμία αρμόδια αρχή - το άτυχο κοριτσάκι ενδέχεται να έχει ξυλοκοπηθεί άγρια από την 20χρονη μητέρα του η οποία ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
Η 20χρονη Μολδαβή προφανώς νόμιζε ότι είχε σκοτώσει το παιδί της και το κατέβασε από το διαμέρισμά της αφήνοντάς το στο πεζοδρόμιο για να θεωρηθεί ατύχημα.
Σύμφωνα με το LesvosNews, σ' αυτό το συμπέρασμα συγκλίνουν οι μέχρι τώρα έρευνες της αστυνομίας με δεδομένο το γεγονός ότι αν το παιδάκι είχε πέσει από αυτό το ύψος θα ήταν σοβαρότερα τραυματισμένο, έστω κι αν είχε πέσει στην παρακείμενη τέντα του καταστήματος που αν συνέβαινε αυτό το πιθανότερο θα ήταν να έπεφτε στο δρόμο.
Κλείσιμο
Ένα άλλο στοιχείο που έχει βάλει σε υποψίες τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ είναι και τα πολλά πράγματα που βρέθηκαν κοντά στο κορμάκι του παιδιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.