Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Ο Νίκος Παπαδήμας είχε εξαφανιστεί από το 2004 και κατηγορείται για υπεξαίρεση ύψους 600.000 ευρώ από το ταμείο του Πατριαρχείου
Ο «φαντομάς» του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων έπεσε στα χέρια των αστυνομικών κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαβατηρίων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Ο Παπαδήμας αποτελούσε το «δεξί χέρι» του πατριάρχη Ειρηναίου και εξαφανίσθηκε το 2004 όταν ξέσπασε η μεγάλη κρίση στο Πατριαρχείο, έχοντας αρπάξει, όπως λένε οι πληροφορίες, περίπου 600.000 από το ταμείο.
Έκτοτε τα ίχνη του είχαν εξαφανιστεί και οι πληροφορίες έλεγαν πως είχε διαφύγει στις ΗΠΑ. Αυτό που μένει αδιευκρίνιστο είναι για ποιο λόγο βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τι ζητούσε στην Ελλάδα.