Ληστεία σημειώθηκε στις 10.05 το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας στου Παπάγου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας δράστης, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε στην τράπεζα, απείλησε πελάτες και υπαλλήλους, απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως εξωτερικά της τράπεζας τον ανέμενε συνεργός του και διέφυγαν με μία μηχανή.
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.