Μάρτυρες ενός απάνθρωπου θεάματος έγιναν μαθητές του Δημοτικού Σχολείου στα Κεραμειά της Λέσβου καθώς την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς αντίκρισαν ένα σκυλί να παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή μπροστά στα μάτια τους στο προαύλιο.
Σύμφωνα με «το Νησί», η Σόφη όπως ήταν το όνομα της ημίαιμης σκυλίτσας που ακολουθούσε κάθε πρωί την μαθήτρια «ιδιοκτήτρια» της και επέστρεφε στο σπίτι, έπεσε νεκρή από φόλα που έριξαν άγνωστοι ίσως και μέσα στο σχολείο!
Η σκυλίτσα μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο ο οποίος όμως δεν κατάφερε να τη σώσει. Ας σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη θανάτωση σκύλου στα Κεραμειά που μάλιστα συνδέεται με το σχολείο του χωριού! Μάλιστα η θανάτωση της «Μπίνγκο» όπως ήταν το όνομα της σκυλίτσας που φρόντιζαν τα παιδιά του σχολείου, είχε θανατωθεί πριν μήνες από άγνωστο που την είχε πυροβολήσει, προκάλεσε αντιδράσεις και διαδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε και… η Σόφη. Η οποία βρήκε το θάνατο με ομοίως αποτρόπαιο τρόπο που είχε θανατωθεί η Μπίνγκο, πράξη εναντίον της οποίας «διαδήλωνε».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.