Νίκαια: «Το έσκασε, ήταν τρομαγμένη» λέει η μητέρα της 14χρονης για τον εφιάλτη που έζησε η κόρη της

Νίκαια: «Το έσκασε, ήταν τρομαγμένη» λέει η μητέρα της 14χρονης για τον εφιάλτη που έζησε η κόρη της

Σε βάρος των έξι ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, βιασμό κατά συρροή, και παράβαση του νόμου περί όπλων

astinomia_1
Για πέντε 24ωρα η 14χρονη Μαρκέλλα έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια έξι αντρών οι οποίοι την απήγαγαν και υπό την απειλή όπων την βίασαν.

Το κορίτσι, χτες τα ξημερώματα κατάφερε να διαφύγει της προσοχής τους, βρήκε ένα ταξί και κάλεσε τη μητέρα της, η οποία την παρέλαβε κοντά στα ΚΤΕΛ του Μαρκόπουλου, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρα της 14χρονης περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η κόρης της: «Τρελάθηκα όταν την είδα που έκλαιγε. Τρομαγμένη, έκλαιγε. Έφυγε μόνη της. Το έσκασε από αυτόν. Πήρε κάτι λεφτά από τον… 30 ευρώ. Δεν ξέρω που πήγε ο … και την άφησε μόνη της στο αυτοκίνητο» ανέφερε η μητέρα της Μαρκέλλας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnkzfe5zyw7t)

Σε βάρος του 30χρονου και των πέντε ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, βιασμό κατά συρροή, και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το χρονικό της εξαφάνισης της 14χρονης


Κλείσιμο
Το βράδυ της Παρασκευής (7/10) όταν η 14χρονη μαζί με την αδερφή της κατευθύνονταν προς το φούρνο της γειτονιάς τους ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένας άνδρας ο οποίος άρπαξε με τη βία το κοριτσάκι, το έσυρε με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν.

Η οικογένεια της Μαρκέλλας πήγε αμέσως στην αστυνομία και ενεργοποιήθηκε συναγερμός για την αρπαγή της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή της 14χρονης στους αστυνομικούς μέσα στο αμάξι που εξαφανίστηκε μαζί με την αδερφή της υπήρχαν άλλα έξι άτομα.

Όπως είχε δηλώσει η μητέρα του κοριτσιού, δεν ήταν η πρώτη φορά που η μικρή έπεφτε θύμα αρπαγής από τον συγκεκριμένο ενήλικα. Πρόκειται για έναν παντρεμένο άντρα και πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε αρπάξει ξανά τη Μαρκέλλα παρά τη θέλησή της, την ώρα που κατευθυνόταν για το σχολείο της.

Ειδήσεις σήμερα:

Σαράντα λεπτά διήρκεσε το τετ α τετ Παναγιωτόπουλου και Ακάρ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Προθεσμία πήρε η μητέρα της 12χρονης - Υπάρχουν άλλες δύο καταγγελίες για τον Μίχο, λέει ο Λύτρας

Άμεση ανάλυση Bild: Ποιοι καραδοκούν στο Κρεμλίνο αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν χάσει την εξουσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης