Νίκαια: «Την απείλησαν με όπλο πριν τη βιάσουν» λέει η μητέρα της 14χρονης Μαρκέλλας

Νίκαια: «Την απείλησαν με όπλο πριν τη βιάσουν» λέει η μητέρα της 14χρονης Μαρκέλλας

Τι καταγγέλλει η μητέρα της στο protothema.gr - «Το παιδί ήταν χάλια όταν ήρθε, ήταν τραυματισμένη, της είχαν βγάλει τα φρύδια και της είχαν βάψει τα μαλλιά»

sexual_abuse
Κακοποιημένη σεξουαλικά και σωματικά και σε κακή κατάσταση εντοπίστηκε χθες το βράδυ η 14χρονη Μαρκέλλα η οποία είχε πέσει θύμα αρπαγής από τρεις άνδρες την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή της Νίκαιας.

Το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από τους απαγωγείς της, που την κρατούσαν φυλακισμένη σε ένα σπίτι στο Μαρκόπουλο, να μπει σε ένα ταξί και να τηλεφωνήσει στους γονείς της.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα της στο protothema.gr, η ανήλικη επί πέντε ημέρες κακοποιήθηκε άγρια και βιάστηκε από έναν άνδρα ο οποίος στο παρελθόν είχε αρπάξει ξανά την 14χρονη από το σπίτι της.

«Το παιδί ήταν χάλια όταν ήρθε»

«Το παιδί ήταν χάλια όταν ήρθε. Ήταν τραυματισμένη, της είχαν βγάλει τα φρύδια και της είχαν βάψει τα μαλλιά. Την είχαν κλεισμένη σε ένα σπίτι και την απειλούσαν. Ήταν 5-6 άτομα. Ο ένας την απειλούσε με όπλο στο κεφάλι για να κάνει έρωτα με τον άλλον. Το κορίτσι φοβήθηκε και μετά το βίασαν», λέει η κυρία Μαρία περιγράφοντας τις εφιαλτικές ώρες που έζησε το παιδί της στα χέρια των αδίστακτων απαγωγέων.

Οι δράστες είχαν πρόθεση να κρατήσουν την Μαρκέλλα με σκοπό να την εκδίδουν αλλά το κορίτσι κατάφερε να το σκάσει. Την απειλούσαν, μάλιστα, προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

«“Αν πάει η μητέρα σου στην Αστυνομία και κάνει μήνυση θα σκοτώσουμε και τη μητέρα σου και τον αδελφό σου”, της έλεγε αυτός και είχε τρομοκρατηθεί το παιδί», τονίζει η μητέρα.

Πώς κατάφερε να το σκάσει

Τέλος, η κ. Μαρία μιλά και για το πώς η 14χρονη κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια των απαγωγέων της.

«Πήγε να πάρει κάτι από το αμάξι αυτός και τότε η Μαρκέλλα του άρπαξε 30 ευρώ και το έσκασε. Βγήκε σε ένα δρόμο, πήρε ένα ταξί και είπε στον οδηγό να κάνει ένα τηλέφωνο στο σπίτι μας», εξηγεί.

Οι γονείς της Μαρκέλλας αναμένεται να καταθέσουν μήνυση σε βάρος γνωστού ατόμου το οποίο εδώ και καιρό παρακολουθούσε την 14χρονη και φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της απαγωγής.

Ειδήσεις σήμερα:

Πιθανό τετ-α-τετ Παναγιωτόπουλου - Ακάρ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ


«Τα πράγματα με τον κορωνοϊό μπορεί να δυσκολέψουν» προειδοποιεί ο Γώγος - Ποιοι να κάνουν την 4η και 5η δόση


«Η μητέρα γνώριζε για τις σεξουαλικές επαφές και εκβίαζε τον 53χρονο» λέει ο δικηγόρος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης