Βιασμός 12χρονης: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε η μητέρα της - Δείτε βίντεο

Βιασμός 12χρονης: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε η μητέρα της - Δείτε βίντεο

«Μοναδικό στοιχείο κάποιο έμβασμα, δεν γνωρίζουμε καν αν είναι από τον 53χρονο» δήλωσε ο συνήγορος της μητέρας της 12χρονης - Δείτε βίντεο

mitera-12xronis-mak_3
Προθεσμία πήρε για να απολογηθεί τη Δευτέρα (17/10) η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία έφτασε στην ανακρίτρια σήμερα, περί τις 14:30.

Η 37χρονη φορούσε φούτερ με κουκούλα και χειρουργική μάσκα, με τους αστυνομικούς να την οδηγούν κατευθείαν στην ανακρίτρια.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που φτάνει στην ανακρίτρια η μητέρα της 12χρονης:

Ευελπίδων - Έφτασε η μητέρα της 12χρονης


Δήλωση Λύτρα, συνηγόρου της μητέρας της 12χρονης

Σύμφωνα με τον κ. Απόστολο Λύτρα, συνήγορο της μητέρας της 12χρονης, η πελάτισσά του εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες. 

«Πήρε προθεσμία για τις 13.00 τη Δευτέρα. Ισχυρίζεται ότι δεν ότι έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά που κατηγορείται. Όλα αυτά θα φανούν στην ανάκριση. Πρόλαβα να δω κάποια στοιχεία από τη δικογραφία. Οι κατηγορούμενοι δεν αναφέρουν πουθενά ότι η μητέρα γνώριζε κάτι. Μοναδικό στοιχείο κάποιο έμβασμα που το γνωρίζουμε ότι υπάρχει, δεν γνωρίζουμε καν αν είναι από τον 53χρονο. Η ίδια το εξηγεί από το ότι εργαζόταν στο μαγαζί του.

Σε επικοινωνία που είχα είχα με τη μεγάλη κόρη, ένα εξαιρετικό κορίτσι πραγματικά, λέει ότι είναι δεδομένο ότι δεν έχει σχέση. Το πιο σημαντικό είναι ότι ήδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο και τον 42χρονο. Υπάρχουν άλλες 2 κοπέλες που καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων άλλα όταν τα έπαθαν ήταν ανήλικες. Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ωθήσουν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα. Οι 213 που ακούγονται πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν, αν υπάρχουν στοιχεία.

Δεν υπάρχει κανένας που να δικαιολογεί τη μητέρα για τον τρόπο συμπεριφοράς της στο μεγάλωμα του παιδιού της. Δεν αφήνεις ένα παιδί 12 ετών να βγαίνει και να πηγαίνει στο κάθε μαγαζί μόνο του, αυτό είναι δεδομένο. Αυτό όμως δεν σχετίζεται με το αδίκημα που κατηγορείται. Κι εμένα μου έχει κάνει εντύπωση η συμπεριφορά αυτή, άλλα δεν συνιστά αυτή αυτό το αδίκημα

Ο δράστης κέρδισε την εμπιστοσύνη της και για αυτό υπάρχουν και αυτά τα μικροποσά σε εμβάσματα»

Ερώτηση: Τι πίστευε αυτή η γυναίκα δηλαδή;

Απάντηση: Είχε την εντύπωση ότι όλα είναι φυσιολογικά και ότι το παιδί απλά βρίσκεται απέναντι. Το ίδιο μου μετέφερε και υποστηρίζει και η μεγάλη αδερφή και ο αδερφός της κοπέλας, αλλά και η θεία της που ήταν η πρώτη επικοινώνησε μαζί μου.

Σίγουρα μιλάμε για ένα τρομακτικό έγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα.. είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και κρύβεται κύκλωμα από πίσω».

Δηλώσεις Απόστολου Λύτρα

«Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα» λέει η θεία της 12χρονης


Κλείσιμο
Στο μεταξύ, την πρώτη δημόσια τοποθέτησή της για τον υπόθεση του βιασμού της 12χρονης έκανε η θεία του κοριτσιού, η οποία ήταν και αυτή που χάρη στην παρατηρητικότητά της έκανε την αρχή για να ξετυλιχτεί το κουβάρι αυτής της ιστορίας.

Η θεία της 12χρονης δήλωσε στο «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» στον ΣΚΑΪ «σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα». Υπενθυμίζεται ότι εκείνη ήταν που ενώ το κορίτσι ήταν στη Λευκάδα την είχε δει να «κοκκινίζει» όταν διάβασε ένα από τα αρρωστημένα μηνύματα που της έστελνε, όπως αποδείχθηκε, για μήνες ο 53χρονος.

Η θεία ήταν αυτή που αφού πήρε το κινητό τηλέφωνο της 12χρονης είδε τα μηνύματα του 53χρονου και τα έστειλε στη μητέρα του παιδιού, η οποία έχει δηλώσει ότι τότε ήταν που πήγε στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnkm6b6n7tox)


Η θεία της 12χρονης τονίζει στη σημερινή δήλωσή της ότι μόνο της μέλημα είναι «να προστατέψω την 12χρονη ανιψιά μου και τα υπόλοιπα 7 αδέρφια της. Παρά τα όσα φρικτά έχουν περάσει, πρέπει να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια».

Στη σκιά, δε, της σύλληψης της μητέρας της 12χρονης για μαστροπεία και του πατέρα του παιδιού για ναρκωτικά, η θεία του κοριτσιού διαβεβαιώνει ότι «στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν και στηρίζουν τα παιδιά και παλεύουν για την ανατροφή τους ακόμα και από το υστέρημά τους».

Απηύθυνε, τέλος, έκκληση στα μέσα ενημέρωσης να μην αναπαράγουν φωτογραφίες της οικογένειας και να δημοσιεύουν πληροφορίες για τη ζωή της οικογένειας και των παιδιών.

Συνελήφθη για ναρκωτικά ο πατέρας της 12χρονης

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Πέμπτης συνελήφθη άλλο ένα μέλος της οικογένειας της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού. Πρόκειται για τον 41χρονο πατέρα της 12χρονης με τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες για υπόθεση ναρκωτικών.

Κατά πληροφορίες η σύλληψη του πατέρα του κοριτσιού έγινε το βράδυ της Τετάρτης αφού στο σπίτι της οικογένειας στον Κολωνό βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της έρευνας για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης και τη σύλληψη της μητέρας της για μαστροπεία.

«Είναι δυνατόν να πουλήσει η μάνα το παιδί της για 20 ευρώ;», λέει η γιαγιά της ανήλικης

Όσον αφορά τα υπόλοιπα οχτώ παιδιά της οικογένειας, τα έξι ανήλικα είναι σε ειδικό χώρο στο νοσοκομείο Παίδων και τα δύο ενήλικα είναι με τη γιαγιά τους.

Η γιαγιά του 12χρονου κοριτσιού, που έπεσε θύμα βιασμού και εκδιδόταν από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, μίλησε στον ΑΝΤ1 και ανέφερε πως η μητέρα της ανήλικης δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, να γνώριζε και μάλιστα να έπαιρνε και χρήματα από τον 53χρονο.

«Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Η μάνα, ήταν δυνατόν;», ανέφερε η γιαγιά, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της μητέρας της ανήλικης, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία.

Συγκεκριμένα η γιαγιά της 12χρονης δήλωσε: «Βρήκανε λέει στο λογαριασμό της νύφης μου, ότι της τα έβαλε αυτός 20 ευρώ… Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Τι είναι αυτό; Αυτό μου είπαν γιατί έχω άνθρωπο εκεί πέρα, τώρα τον παίρνω και δεν τον βρίσκω που είναι στη ΓΑΔΑ. Για 20 ευρώ τώρα τη συλλάβανε λέει, πούλαγε το παιδί της για 20 ευρώ; Τι είναι αυτά τα πράγματα.

Για 20 ευρώ να συλλάβουν τη γυναίκα, ότι ήτανε μπλεγμένη; Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Η μάνα ήταν δυνατόν; Για 20 ευρώ; Εδώ πήγε η άλλη (εννοεί τη σύζυγο του 53χρονου) να της δώσει δέκα χιλιάρικα και δεν τα δέχτηκε, δεν πουλιέται λέει το παιδί μου… Και θα το πούλαγε για 20 ευρώ; Είναι δυνατόν;

Πήγε η άλλη να της δώσει δέκα χιλιάρικα και λέει δεν πληρώνεται η τιμή και η ψυχολογία. Είμαστε όλη η οικογένεια σε άσχημη κατάσταση, δεν μπορούμε, δεν είμαι καλά σήμερα θα με πεθάνουν. Είναι δυνατόν να συλλάβουν τη μάνα; Τι θα τα κάνει τόσα παιδιά; Εγώ είμαι άρρωστη πώς να τα κρατήσω εδώ πέρα; Είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο για 20 ευρώ;».


Δείτε βίντεο: Βιασμός 12χρονης: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε η μητέρα της - «Να σταματήσει ο κανιβαλισμός» λέει η σύζυγος του 53χρονου
Βιασμός 12χρονης: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε η μητέρα της - «Να σταματήσει ο κανιβαλισμός» λέει...



Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα» λέει η θεία του κοριτσιού

Τέλος στις συνδικαλιστικές άδειες των εκπαιδευτικών βάζει η Κεραμέως

Πούτιν και Ερντογάν τα λένε στο Καζακστάν - «Η Τουρκία, η ασφαλέστερη οδός μεταφοράς αερίου στην ΕΕ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης