Πάλευε για 5 μήνες να κρατηθεί στη ζωή, όμως δεν τα κατάφερε η 14χρονη Ελένη από το Βόλο που είχε υποστεί ηλεκτροπληξία και στη συνέχεια έπεσε και χτύπησε στη μπανιέρα του σπιτιού της.
Από τις 4 Γενάρη η 14χρονη Ελένη Γαλάνη έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο, η μάχη με τα τραύματά της ήταν άνιση και δυστυχώς κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια, συγγενείς και φίλους. Η νεαρή κοπέλα φέρεται να είχε υποστεί ηλεκτροπληξία και να έπεσε στη μπανιέρα και να χτύπησε, χάνοντας τις αισθήσεις της. Η Ελένη νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από τη σημαντικότερη μάχη της ζωής της.
Οι γιατροί μετά το ατύχημα κατέβαλαν προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή, κι αφού επανήλθε την διασωλήνωσαν, ωστόσο, η κατάστασή της αποδείχθηκε ότι ήταν μη αναστρέψιμη. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 10.30 στον Αγιο Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία Βόλου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.