Δεκαεξάχρονος μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Αθηνών διακομίστηκε μετραύματα από μαχαίρι στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 16χρονος αλλοδαπός, είπε ότι δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από περίπου δέκα άτομα μέσα στο σχολείο του και στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν στην πλάτη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νεαροί που του επιτέθηκαν είναι μέσα από το σχολείο του.
Σημειώνεται ότι η ΕΛΑΣειδοποιήθηκε για το περιστατικό από το νοσοκομείο. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή