Δεκαεξάχρονος μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Αθηνών διακομίστηκε μετραύματα από μαχαίρι στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 16χρονος αλλοδαπός, είπε ότι δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από περίπου δέκα άτομα μέσα στο σχολείο του και στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν στην πλάτη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νεαροί που του επιτέθηκαν είναι μέσα από το σχολείο του.
Σημειώνεται ότι η ΕΛΑΣειδοποιήθηκε για το περιστατικό από το νοσοκομείο. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.