Όπως είπε στο protothema.gr ο πρόεδρος του ΠΑΓΝΗ κ.Γ. Χαλκιαδακης η γυναίκα εισήχθη στο χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση παροχέτευσης αιματώματος.
Η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, μετά την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη χθες το μεσημέρι, θεωρήθηκε αναγκαίο από τους θεράποντες ιατρούς να υποβληθεί σε επέμβαση, ενώ ήδη ενημερώθηκαν και η συγγενείς της. Την ίδια ώρα η 47χρονη μητέρα δύο παιδιών παρουσιάζει μία μικρή βελτίωση, ενώ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με θρόμβωση στην καρωτίδα.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.