Απίστευτες εικόνες έλαβαν χώρα έξω από κατάστημα ρούχων στη Γλυφάδα, όταν δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια.
Ειδικότερα, όπως φαίνεται και από το βίντεο που ανήρτησε στο YouTube η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, μία γυναίκα που περίμενε έξω από το μαγαζί όρμηξε σε άλλη γυναίκα την ώρα που έβγαινε από το κατάστημα με τον άνδρα που συνόδευε τη δεύτερη να μπαίνει στη μέση για να τις χωρίσει.
Η αιτία του τσακωμού παραμένει άγνωστη.
Δείτε το βίντεο:
Δείτε βίντεο: Γλυφάδα: Ξύλο και βρισιές μεταξύ γυναικών έξω από κατάστημα – «Φύγε από εδώ μωρή παλιο…»
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη