Επίθεση με βιτριόλι: Στη «διαδρομή» του καυστικού υγρού επικεντρώνονται οι έρευνες

Επίθεση με βιτριόλι: Στη «διαδρομή» του καυστικού υγρού επικεντρώνονται οι έρευνες

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η μαυροφορεμένη γυναίκα βρήκε το βιτριόλι από γνωστούς της - Θα έχουν σήμερα νέα συνάντηση με την 34χρονη Ιωάννα

VITRIOLI-KALITHEA_-ARTHROU
Νέα επισκεψη και ενδεχομένως κατάθεση θα προσπαθήσουν να πάρουν οι αστυνομικοί απο την 34χρονη Ιωάννα, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα λύσουν το παζλ της φρίκης, στην επίθεση με το βιτριόλι στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας στην Καλλιθέα.

Το κλιμάκιο της Ασφάλειας προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος για το πώς έφτασε το βιτριόλι στα χέρια της μαυροφορεμένης μασκοφόρου, καθώς θεωρείται απίθανο να το παρασκεύασε η ίδια και θεωρούν ότι μέσω γνωστών έφθασε στα χέρια της.

Και αυτό λένε ότι ίσως και να είναι το λάθος που θα την κάψει. Όπως η ίδια «έκαψε» με το θειικό οξύ το όμορφο πρόσωπο της Ιωαννας για να την τιμωρήσει και να της καταστρεψει τη ζωή.

Την ίδια ώρα, ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος καταθέσεων άπο γνωστούς και φίλους της 34χρονης και είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί ψάχνουν σε βάθος τουλάχιστον πενταετίας για να βρουν την άκρη του νήματος.

Μάλιστα, θα ζητήσουν και απο την Ιωάννα να ανακαλέσει στη μνήμη της παράξενα γεγονότα ετών και όχι των τελευταίων εβδομάδων. Και στη σημερινή συνάντηση, οι αστυνομικοί θα είναι διακριτικοί, δεν θα την πιέσουν, επιδιώκοντας να ανασύρει  μόνη της από τη μνήμη της πολύτιμες πληροφορίες που θα λύσουν τον ανατριχιαστικό γρίφο και θα ξεσκεπάσουν τη μυστηριώδη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στο πρόσωπό της για να το διαλύσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Ενισχύουμε το ΕΣΥ, μειώνουμε εργοδοτικές εισφορές, καμία πρόθεση για εκλογές-ανασχηματισμό

Υδροξυχλωροκίνη: Γιατί ο ΠΟΥ «έβαλε στον πάγο» το φάρμακο που λάμβανε προληπτικά ο Τραμπ;

ΠΟΥ: Προειδοποίηση για «άμεση δεύτερη κορύφωση» σε περιοχές που η πανδημία υποχωρεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης