Πρόκειται για την πρώτη εργαζόμενη στο εν λόγω νοσοκομείο που εντοπίζεται με κορωνοϊό, ενώ υπεβλήθη στο τεστ προληπτικά, επειδή μία κλινική COVID-19 θα έκλεινε λόγω έλλειψης ασθενών και για τον λόγο αυτό έκαναν προληπτικά έλεγχο στο προσωπικό της κλινικής, ώστε να μετακινηθούν σε άλλες κλινικές του νοσοκομείου.
Η νοσηλεύτρια. σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr δεν είχε εμφανίσει συμπτώματα και μετά τον εντοπισμό του κρούσματος επέστρεψε στο σπίτι της, όπου και θα παραμείνει σε καραντίνα για 14 ημέρες. Σε καραντίνα επτά ημερών τέθηκε, επίσης, και όλο το προσωπικό της κλινικής αυτής, ενώ οι εργαζόμενοι θα υποβληθούν και σε τεστ.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.