Έχασε τη μάχη για τη ζωή, λίγο μετά τα μεσάνυχτα 89χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», θετική στον κορωνοϊό.
Η ηλικιωμένη έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή ενημέρωση από τονΣωτήρη Τσιόδρα, δεν ανακοινώθηκε κανένας θάνατος, ενώ επιβεβαιώθηκαν μόλις 10 νέα κρούσματα.
Το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στην Ελλάδα ανέρχεται πλέον στα 2.642, εκ των οποίων το 55,4% είναι άνδρες. Ογδόντα ένας ασθενείς έχουν βγει από τις εντατικές, ενώ μεταξύ των 35 διασωληνωμένων ασθενών βρίσκονται 8 γυναίκες. Το 97% των βαρέως πασχόντων είναι είτε ηλικιωμένοι είτε έχουν υποκείμενα νοσήματα.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.