Ο Αργύρης Αγγέλου είναι ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας

Ο Αργύρης Αγγέλου είναι ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας

Βόλτα στην πόλη με το Citylifε!

Ο Αργύρης Αγγέλου είναι ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας
Το Citylifε βλέπει την παράσταση “Vincent River”, ράβει πουκάμισα στο mezoura.com, πίνει κοκτέιλ στο Παράθυρο, παρακολουθεί την παράσταση «Ο σεισμός στη Χιλή» και ακούει Clockwise.

Παρακολουθήστε εδώ το Citylifε
όπως προβάλλεται από
Κλείσιμο
το κανάλι Novalifε της Nova!


Vincent River

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου και ο Αργύρης Αγγέλου συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής στο Θέατρο Αθηνών και την παράσταση “Vincent River”. Μια μάνα και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του μοναχογιού της έρχονται αντιμέτωποι ένα βράδυ που θα μείνει αξέχαστο και στους δύο. Το έργο του Philip Ridley ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Νίκου Καραγέωργου και μέσα από τη βασική ιστορία θίγει ευαίσθητα θέματα και καταστάσεις που συμβαίνουν καθημερινά δίπλα μας. Το “Vincent River” ανέβηκε πρώτη φορά στο Hampstead Theatre στο Λονδίνο το 2000 και από τότε έχει παίξει σε διάφορες σκηνές On και Off­ Broadway, σε Ευρώπη και Αυστραλία, συγκινώντας πάντοτε κοινό και κριτικούς.

Tips
Το Θέατρο Αθηνών είναι Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου 10.

Μεζούρα

Το mezoura.com, το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα για tailor made πουκάμισα,­ δημιουργήθηκε πριν από λίγο καιρό από τον Γιάννη Στεφανίδη και τον Νίκο Πουλόπουλο. Ο Γιάννης προέρχεται από τον χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Ο Νίκος είναι ιδιοκτήτης ενός από τα πρώτα μαγαζιά-ραφεία μόδας στην Αθήνα. Έτσι το πουκάμισο του Μεζούρα έχει τις ρίζες του σε μια άλλη εποχή, που κοβόταν και ραβόταν για να ταιριάζει τέλεια στον κάθε άνδρα, με σκοπό να φορεθεί για χρόνια. Εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα, στο οποίο θα βρεις αναλυτικές οδηγίες για να παραγγείλεις πουκάμισο στα μέτρα σου, υπάρχει και show room στο κέντρο της Αθήνας.

Tips
Στο mezoura.com μπορείς να φτιάξεις πουκάμισο στα μέτρα σου από 62 ευρώ.

Παράθυρο

Στη γωνία των οδών Τριών Ιεραρχών και Αίθρας στο Θησείο βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες το Παράθυρο. Πρόκειται για ένα μπαρ που ακούει μόνο ροκ μουσική και έχει σκαλάκια στον πεζόδρομο για να σου θυμίζει λίγο από Νέα Υόρκη. Ροφήματα και κοκτέιλ βασισμένα στις κλασικές συνταγές με πιο σύγχρονες πινελιές αλλά και παρεΐστικη διάθεση κάνουν το Παράθυρο σιγά σιγά αγαπημένο στέκι των κατοίκων της περιοχής. Και στην περίπτωση που θέλετε να πάρετε μαζί σας τον τετράποδο φίλο σας, οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού θα χαρούν πολύ να τον φιλοξενήσουν και τον τρατάρουν μπισκότα και νερό.

Tips
To Παράθυρο βρίσκεται Τριών Ιεραρχών 1, δίπλα από τον σταθμό του ηλεκτρικού στο Θησείο.

Ο σεισμός στη Χιλή

Μετά την Πενθεσίλεια, ο Ακύλλας Καραζήσης επανέρχεται με ένα ακόμα κείμενο του Χάινριχ Φον Κλάιστ. «Ο σεισμός στη Χιλή», αρχικά γραμμένος με τον τίτλο «Χερώνυμο και Γιοζέφα», είναι μια νουβέλα για τον έρωτα δίχως όρια. Οι δύο καταδικασμένοι ήρωες απελευθερώνονται εξαιτίας του μεγάλου σεισμού τη Χιλή το 1647 και καταφεύγουν σε μια εκκλησία ­στο μοναδικό κτίριο που έχει σωθεί για να επιζήσουν. Ο Καραζήσης, μαζί με μια ομάδα νέων ηθοποιών, όλοι απόφοιτοι του Εθνικού Θεάτρου και του Ωδείου Αθηνών, ανεβάζουν το έργο για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη σκηνή του Bios.

Tips
Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί: Μάνος Βαβαδάκης, Χαρά­Μάτα Γιαννάτου, Κατερίνα Ζησούδη, Γιώργος Κατσής, Ελένη Μπούκλη, Γιώργος Ονησιφόρου, Κατερίνα Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Πλεμμένος.

Clockwise

Οι Clockwise είναι μία Funk-­Soul-­Blues μπάντα, που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2014. Με φρεσκάδα και γκρουβάτα ακούσματα, παρουσιάζουν απρόβλεπτες διασκευές αγαπημένων κομματιών, από James Brown μέχρι Bob Marley, ενώ παράλληλα δουλεύουν πάνω σε συνθέσεις τους και προσθέτουν δικά τους στοιχεία. Αυτή την εποχή ο Ιορδάνης Ακριτίδης στα φωνητικά, η Βιργινία Αξιώτη στα πλήκτρα, ο Γιάννης Γεωργούσης στην κιθάρα, ο Κώστας Τριανταφύλλου στο μπάσο και ο Σεραφείμ Τουρίκας στα τύμπανα, ετοιμάζονται για ένα ακόμα live στη σκηνή του Floral.

Tips
Το Floral βρίσκεται Θεμιστοκλέους 80 στα Εξάρχεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης