Μια διαφορετική εμπειρία καρτ!

Μια διαφορετική εμπειρία καρτ!

Στις πλείστες των περιπτώσεων όσοι δοκιμάζουν ευκαιριακά να κάνουν καρτ σε μια πίστα δυσκολεύονται να αποδεχτούν κάποια πράγματα.

 Μια διαφορετική εμπειρία καρτ!
Ίσως αυτός να είναι ένας από τους λόγους που δεν επιστρέφουν παρότι όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια περιγράφοντας την οδηγική εμπειρία.

Αξιολογώντας όλα αυτά τα θέματα, που ξεκινούν από την ασφάλεια και καταλήγουν
στην καθαριότητα η πολύ έμπειρη ομάδα του PICK δημιούργησε μια διαφορετική πίστα καρτ υψηλών προδιαγραφών μέσα στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino στην Πύλο. Πρόκειται για μια πίστα που έχει προδιαγραφές ISO όσον αφορά στην ασφάλεια. Η Navarino Speed Experience Park διαθέτει ολοκαίνουργια τετράχρονα καρτ 270cc αυτόματα, της CRG με ρυθμιζόμενα πεντάλ ώστε όλοι να βρουν την ιδανική θέση οδήγησης. Επιπλέον υπάρχει σύγχρονο σύστημα χρονομέτρησης, σύστημα φωτισμού για οδήγηση μετά τη δύση του ηλίου.
Κλείσιμο






Επιπλέον υπάρχουν και  προσομοιωτές υψηλών προδιαγραφών όπου μπορείτε να οδηγήσετε
σε όλες τις πίστες της F1 το μονοθέσιο σας και να «τρέξετε» σε αυτοσχέδιους αγώνες με την παρέα σας. Σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον μπορείτε να ζήσετε ατελείωτες στιγμές οδηγικής απόλαυσης και διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Την λειτουργία της πίστας όπως ήταν φυσικό έχει αναλάβει η ομάδα του επιτυχημένου Patras International Circuit for Carting (PICK). Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθούν τις προσπάθειές τους καθώς υπάρχει σύγχρονο σύστημα χρονομέτρησης, το οποίο καταγράφει τις επιδόσεις των οδηγών και τις προβάλει σε γιγαντοοθόνη κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Τα παιδιά μπορούν να κάνουν μαθήματα οδήγησης με το έμπειρο προσωπικό και να μάθουν πώς να οδηγούν με ασφάλεια σε μια πίστα με ειδικά σχεδιασμένα καρτ για παιδιά, ή να απολαύσουν μια αξέχαστη βόλτα με τους γονείς τους σε ένα από τα διθέσια καρτ.

Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε προσωπικά την πίστα με μεγάλη παρέα φιλικών οικογενειών και δε χρειάζεται ν’ αναφέρουμε κάτι άλλο από τα χαμόγελα των παιδιών που ζητούσαν με επιμονή να δεσμευτούμε για την επόμενη επίσκεψη.



Η Navarino Speed Experience Park διαθέτει ολοκαίνουργια τετράχρονα καρτ 270cc αυτόματα, της CRG με ρυθμιζόμενα πεντάλ ώστε όλοι να βρουν την ιδανική θέση οδήγησης.

Οι ώρες λειτουργίας της πίστας είναι καθημερινά 10.30 – 14.00 και 17.30 – 21.00
ενώ υπάρχει προγραμματισμένη παραλαβή των επισκεπτών που δε διαμένουν στο ξενοδοχείο κάθε μισή ώρα από την είσοδο του The Westin Resort Costa Navarino


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης