Το υπό εξέλιξη sedan επιδόσεων της Infiniti βρέθηκε στη διάσημη στροφή του Σπα, από την οποία πήρε το όνομά του.
Το Q50 Eau Rouge επισκέφθηκε την πίστα στο Βέλγιο για μία προωθητική κόντρα. Πίσω από το τιμόνι κάθισε ο τετράκις πρωταθλητής της F1, Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος είναι «διευθυντής επιδόσεων» της Infiniti και συμμετέχει στην εξέλιξη του Q50 Eau Rouge. Η Formula 1 επισκέπτεται το Σπα το προσεχές τριήμερο (22-24/8), εκεί όπου ο Vettel μετρά δύο νίκες.
Ο Vettel συμμετείχε σε μία «αναμέτρηση» που διοργανώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αν και η βρεγμένη πίστα δεν επέτρεψε να εξακριβώσω τα όρια του Q50 Eau Rouge, οι μηχανολόγοι της Infiniti έχουν προχωρήσει σε σημαντικές βελτιώσεις στην ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης, σε σχέση με την προηγούμενη που το οδήγησα», σχολίασε ο πιλότος της Red Bull Racing.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.