H Nissan θα... παίζει από του χρόνου στο Champions League

H Nissan θα... παίζει από του χρόνου στο Champions League

Η ταμπέλα με την αλλαγή σηκώθηκε από τον 4ο διαιτητή και η Nissan αντικαθιστά τη Ford.

H Nissan θα... παίζει από του χρόνου στο Champions League
Η αμερικάνικη εταιρεία ολοκληρώνει φέτος τη χορηγία του Champions League επί 21 συναπτά έτη και τη θέση της παίρνει η Nissan. Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας, τετραετούς διάρκειας, με την UEFA για τη χορηγία τόσο του Champions League όσο και του Super Cup.

Η συνεργασία θα τεθεί σε ισχύ την προσεχή αγωνιστική περίοδο (2014-15) και θα διαρκέσει έως και το 2017-18. «Η πιο σημαντική ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης θα αποτελέσει ένα σημείο παγκόσμιας παρουσίας για τη Nissan. Ο στόχος μας είναι να δείξουμε στους φιλάθλους τον ενθουσιασμό που χαρακτηρίζει τόσο το ποδόσφαιρο όσο και τα αυτοκίνητά μας», σχολίασε ο Roel de Vries, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ιαπωνικής εταιρείας.

Κλείσιμο
Τους αγώνες του Champions League παρακολουθούν αθροιστικά πάνω από 4 δισ. τηλεθεατές κάθε σεζόν. Η χορηγία της Nissan θα της δώσει την ευκαιρία να… μπει στα σπίτια σε όλο τον κόσμο, ενδυναμώνοντας την παρουσία της σε ορισμένες αγορές και κάνοντάς την γνωστή σε άλλες. Η πρώτη παρουσία της Nissan σε εκδήλωση της UEFA θα λάβει χώρα στις 12 Αυγούστου στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Εκεί θα φιλοξενηθεί ο τελικός του Super Cup, ανάμεσα στις ομάδες που θα κατακτήσουν φέτος το Champions League και το Europa League.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης