Αλόνσο: Βαρέθηκα να ακούω για τη σχέση μου με τη Ferrari!

Αλόνσο: Βαρέθηκα να ακούω για τη σχέση μου με τη Ferrari!

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός εξανέστη στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την σχέση του με την Ιταλική ομάδα.

Στο Blackberry το λογισμικό του Playbook
Αλόνσο: Βαρέθηκα να ακούω για τη σχέση μου με τη Ferrari!
Ο Αλόνσο αντέδρασε με αρκετή ένταση: «Είναι φανταστικό αυτό που γίνεται κάθε Σαββατοκύριακο απαντάω στα ίδια. Υποθέτω ότι και στο Ώστιν την Πέμπτη θα με ρωτάτε για τη σχέση μου με την ομάδα. Ήταν, είναι και θα παραμείνει τέλεια. Φέτος δεν είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε μάχη για τον τίτλο. Στην αρχή της χρονιάς ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι. Τώρα έχουμε στόχο τη 2η θέση στους κατασκευαστές και στους οδηγούς. Δεν ήταν αυτή η προτεραιότητα για μας όταν ξεκινήσαμε τη χρονιά αλλά είναι καλό να το πετύχουμε και σημαντική βοήθεια για την ομάδα».

Κλείσιμο
Στον Τύπο υπάρχουν καθημερινά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για συμφωνία του Αλόνσο με τη McLaren όπου θα πάρει τη θέση του Πέρεζ.

Σ’ αυτά ήρθε να ρίξει λάδι στη φωτιά και μια δήλωση του Μπάτον ότι ο Πέρεζ αξίζει να παραμείνει στη McLaren: «Του αξίζει να είναι στην ομάδα του χρόνου. Είναι πολύ γρήγορος και το απέδειξε αυτό στην Ινδία. Πήγε πολύ καλά».Ο Πέρεζ έφερε την McLaren στην 5η θέση μετά από μάχη με το Μάσα που τερμάτισε τελικά 4ος.  



Ο Αλόνσο χτες στη Yas Marina απόλαυσε την αγάπη των οπαδών του στη καθιερωμένη περίοδο για τα αυτόγραφα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης