To έξυπνο κλειδί που... αναγνωρίζει τον οδηγό

To έξυπνο κλειδί που... αναγνωρίζει τον οδηγό

Από τις ΗΠΑ θα αρχίσουν στις 5 Αυγούστου οι παραδόσεις του Q50, του νέου πισωκίνητου sedan της Infiniti. Στην Ευρώπη αναμένεται πριν τα τέλη του έτους, με τις τιμές να έχουν οριστικοποιηθεί σε ορισμένες χώρες.

To έξυπνο κλειδί που... αναγνωρίζει τον οδηγό
Η εταιρεία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων εξοπλίζει το Q50 με ό,τι καλύτερο διαθέτει στον τομέα της τεχνολογίας, σε μία προσπάθεια να ανταπεξέλθει στο σκληρό ανταγωνισμό από τη Γερμανία.

Το μοντέλο της Infiniti μπορεί να «θυμάται» τις προσωπικές ρυθμίσεις έως τεσσάρων ατόμων, στους τομείς της ασφάλειας, της δυναμικής συμπεριφοράς και της ψυχαγωγίας. Η θυγατρική της Nissan ονομάζει το σύστημα «My car knows me» (δηλαδή το αυτοκίνητο με γνωρίζει) και επίκεντρο είναι το κλειδί i-Key. Σε κάθε ένα από τα δύο που παραδίδονται με την αγορά του Q50 μπορούν να αποθηκευτούν οι προσωπικές ρυθμίσεις έως δύο οδηγών. Οι πληροφορίες μπορούν να ανανεωθούν ή και να σβηστούν μέσω της οθόνης αφής.

Κάθε οδηγός έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει τις επιθυμητές ρυθμίσεις για τη λειτουργία του κινητήρα, του συστήματος μετάδοσης και της υποβοήθησης στο σύστημα διεύθυνσης, το βαθμό εμπλοκής των ηλεκτρονικών συστημάτων, την απόδοση του κλιματισμού, τη θέση του καθίσματος, του τιμονιού και των εξωτερικών καθρεπτών, τη λειτουργία του συστήματος πλοήγησης. Μπορεί ακόμη και να αποθηκεύσει στην οθόνη τις φωτογραφίες των αγαπημένων του προσώπων!

Κλείσιμο
Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης